Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Proiectul lui Mircea Bologa a fost premiat la Gala Campionilor de la Timisoara

22 decembrie 2010 INTERN

Mircea Bologa

Infiintarea Asociatiei Judetene de Rugby Timisoara i-a adus lui Mircea Bologa premiul pentru cel mai bun proiect sportiv la Gala Campionilor organizata de Analog TV.

“Eu am un proiect mai mare. Startul a fost dat anul trecut cand am reusit infiintarea unui nou club de rugby (Asociatia Sport Club Tatucu Giroc-Chisoda) dupa care am progresat prin infiintarea Asociatiei Judetene de Rugby Timis. Premiul a fost acordat pentru initiativa de a infiinta aceasta asociatie cu care ne dorim sa ajungem la urmatoarele obiective, sa spunem, strategice: dezvoltarea rugby-ului tag la nivel de scoli generale, a rugby-ului in 7 la nivel de licee, organizarea unui turneu de amploare in lunile Mai sau Iunie si atragerea cat mai multor copii spre sportul de performanta. In anul 2009 am fost nominalizati la Gala Campionilor petru Cel mai bun proiect din sport cu infiintarea clubului de rugby. In acest an nu ma asteptam sa avem un asemenea succes deoarece a concurat un club de fotbal si un nou club de rugby. Avem sustinerea Consiliului Local Timisoara care atat cat a fost posibil a fost prezent alaturi de noi prin sprijinirea actiunilor financiar cat si material in urma proiectelor depuse in decursul timpului. Desigur ca nu reuseam sa fac nimic de unul singur. Dl Prof. Chirita Ioan, Dl. Tatucu Marius, Dl. Patru Cojocaru, Dl. Toma Iosif Ionel, au fost alaturi inca de la inceput si m-au sustinut in toate initiativele pe care le-am avut”, a declarat pentru frr.ro, Mircea Bologa.

Foto: www.analogtv.ro

2,474 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. Daniel 22 decembrie 2010 at 17:59

  Bravo, Mircea !
  Munca se rasplateste, asa ca mai tarziu sau mai devreme munca voastra de acolo, iata, este apreciata la adevarata valoare.
  Bravo Timisoara !

 2. OBSERVATOR 22 decembrie 2010 at 21:17

  Felicitari pentru demersuri si mult noroc pentru viitor ! Am scris noroc pentru ca aveti nevoie de foarte mult in proiectul Dumneavoastra intr-un domeniu (RUGBY) care este pe cale de disparitie !

 3. Carlo 6 ianuarie 2011 at 16:47

  Felicitari D-lui Mircea Bologa! E nevoie de inca cateva mii de oameni inimosi ca el si…ne redresam dpdv al performantelor sportive.

Leave A Response