Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stade Francais, lider autoritar in grupa Stejarilor

17 ianuarie 2011 STEJARII BUCURESTI

Stade Francais a invins fara probleme Leeds

In grupa Stejarilor, Stade Francais a invins fara probleme viitorul adversar al romanilor cu un scor clar: 39-10.

Vezi rezultatele tuturor meciurilor.

Cavalieri Prato 16 – 48 Harlequins
Prima repriza a fost controlata de cei de la Harlequins, care au marcat doua eseuri (Maurie Fa’asavalu in minutul 12, Daniel Care in minutul 28) transformate de Clegg si doua lovituri de penalizare, datorita aceluiasi transformeur.
Gazdele au incercat sa micsoreze diferenta de scor prin loviturile de pedeapsa transformate de Rima Wakarua-Noema (21’, 26’, 45’) si eseul marcat in a doua repriza de Wouter Moore (61’).
Prin eseurilor marcate de Sam Smith (50’ si 59′), Tom Casson (66’), Karl Dickson (80’), toate transformate de acelasi Clegg, englezii au invins cu scorul de 48 la 16, urcand pe prima pozitie a grupei intai.

Bayonne 21 – 35 Connacht
Irlandezii au inceput meciul in forta, Ian Keatley transformand 4 lovituri de pedeapsa (2’, 6’, 24’, 33’) si un eseu (15’) in primele 40 de minute.
Desi au avut un inceput mai greu de partida, gazdele au recuperat, astfel incat, la finalul primei reprize, datorita eseului marcat de Thibault Lacroix (39’) si loviturilor de pedeapsa transformate de Julien Audy (4’, 19’, 32’), scorul era 16-19.
Dupa reluare, francezii au inceput bine, Baget culcand mingea in terenul advers (43’), insa au cazut fizic pe final si au permis oaspetilor sa marcheze doua eseuri (Brian Tuohy – 73’, Fionn Carr – 77’) si doua lovituri de pedeapsa (Keatley in minutul 46 si 58).

Brive 52 – 3 Cetransa El Salvador
Victorie fara drept de apel obtinuta de francezii de la Brive in fata unei echipe careia doar Luis Gascon a reusit sa-i salveze onoarea printr-o lovitura de pedeapsa transformata in minutul 3.
Eseurile marcate de Spedding (20’), Bonrepeaux (42’), Elgoyhen (48’, 62’, 70’), Popham (56’), Atayi (80’) au fost transformate de Palisson (5 transfomari si un eseu in minutul 74) si Caminati (o transformare).
La finalul unui meci disputat intr-un singur sens, Brive a invins cu 52 la 3 si si-a consolidat primul loc in grupa a doua.

Sale 54 – 0 Petrarca Rugby
Daca in primul meci al grupei a existat reactia oaspetilor, italienii de la Petrarca nu au reusit sa riposteze nici macar o data in cele 80 de minute.
Evolutie aproape de perfectiune pentru transformeurul englezilor, Rob Miller, care a avut un procent foarte bun, cu o singura exceptie. Pentru Sale au marcat eseuri Brightwell (11’), McMillan (18’), Miller (22’), McLeod (32’), Thomas (44’), Cliff (49’), Tait (60’), Kennedy (‘78).

Newcastle 0 – 6 Montpellier
Partida lipsita de spectacol in grupa a treia a Amlin Challenge Cup. Singurele evenimente notabile au avut loc in debutul meciului, cand Benoît Paillaugue a transformat doua lovituri de pedeapsa (14’ si 23’). Newcastle, Montpellier, scor final: 0 la 6.

Exeter 17 – 6 Bourgoin
Meciul a inceput cu adevarat in minutul 40, cand Ryan Davis a transformat o lovitura de pedeapsa si, 2 minute mai tarziu, a transformat eseul inscris de Johnson. Alberto Di Bernardo a fortat revenirea pentru oaspeti, transformand doua lovituri de pedeapsa (52’ si 61’).
Gazdele su stabilit scorul final in minutul 77, printr-un eseu marcat de Hoan Tui si transformat de Gareth Steenson.

Stade Français 39 – 10 Leeds
In celalalt meci al grupei, liderul si-a reconfirmat pozitia in fata locului second.
Cu un singur eseu marcat de Browne si transformat de Thomas, plus o lovitura de pedeapsa transformata de cel din urma, oaspetii nu au facut fata demonstratiei de forta realizata de francezi. Acestia au marcat 5 eseuri (Southwell – 30’, Phillips – 33’, Roncero – 42’, Rabadan – 46’, Arias – 80’) si au transformat 4 dintre ele (3-Lionel Beauxis si unul, Noël Oelschig). Beauxis a transformat si 2 lovituri de pedeapsa in minutul 3 si 14.

Agen 17 – 28 La Rochelle
Petrisor Toderasc a iesit invingator alaturi de echipa sa in a cincea etapa a Cupei Amlin. Cu 2 eseuri marcate de Stéphane Clement (72’, 75’), unul inscris de Combezou (12’) si 3 lovituri de pedeapsa transformate de Greg Goosen, colegii lui Toderasc au adunat destule puncte cat sa le aduca victoria in aceasta confruntare.
Gazdele au egalat in minutul 17, printr-un eseu al lui Mach, transformat de Bales si chiar au preluat conducerea la finalul primei reprize, Vaka punand mingea jos in terenul advers (transformare, Cazeaux). Cu toate acesta meciul a fost pierdut in favoarea liderilor grupei.

Rugby Rovigo 7 – 55 Gloucester
In prima repriza a intalnirii, Gloucester a controlat jocul si a inscris 4 eseuri prin Trinder (10’ si 14’), Hazell (25’), Sharples (31’) si o lovitura de pedeapsa prin Freddie Burns. Charlie Sharples a culcat mingea din nou in a doua repriza (46’), dar nu a facut decat sa pregateasca spectacolul oferit de Tim Taylor cu doua eseuri si transformarile lor in numai 3 minute.
Singurele puncte marcate de gazde au fost aduse de eseul lui Anouer (58’), transformat de Bustos. Scorul final, 7-55, a fost stabilit de eseul lui John May (79’) si transformarea aceluiasi Taylor.

1,935 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response