Romania U18 – Metrorex: 41-19

Romania U18 a invins Metrorex in ambele meciuri de pregatire

In al doilea meci de pregatire selectionata U18 a invins la scor o selectionata formata din jucatori de la CS Metrorex (seniori) si CTMRTF Metrorex (U19). Scorul la pauza a fost 19-12 pentru Stejarei. Romania U18 a invins echipa de juniori U19 a Metrorexului, sambata, cu scorul de 29-5.

In meciul de miercuri, pentru Romania au marcat Cocirla, Cheretis si Rusu cate un eseu si Costandache si Plai cate o transformare in prima repriza. In a doua parte a meciului au marcat Dinu, Rotar, Tigla si Caloian cate un eseu si Ciuca o transformare.

Urmatorul meci de pregatire este sambata, 19.02.2011, incepand cu ora 17:00, tot la Izvorani.

Toti cei 34 de jucatori chemati in cantonament au evoluat in acest meci.

ROMANIA U18: 1 Taranu Liviu, 2 Oancea Alexandru, 3 Stanescu Catalin, 4 Arion Marian, 5 Pristavita Constantin, 6 Hulpan Catalin, 7 Rusu Andrei, 8 Nistor Vlad, 9 Cocirla Laurentiu, 10 Costandache Petre, 11 Cheretis Ioannis, 12 Porumboiu Cosmin, 13 Oros Cristian, 14 Csalai Ionel, 15 Cretu Sabin

In a doua repriza echipa antrenata de Daniel Boldor si Ioan Harnagea a evoluat in urmatoarea compozitie:

1 Pocris Marius, 2 Manolache Florin, 3 Rosu Cosmin, 4 Ion Radu, 5 Rotar Vlad, 6 Arhip Vladimir, 7 Stefan Fabian, 8 Bucurescu Andrei, 9 Tigla Alexandru, 10 Ciuca Andrei, 11 Ene Gabriel, 12 Andronachi Mihai, 13 Dinu Koray, 14 Caloian Marius, 15 Dumitrascu Adrian

Au mai intrat: Olescu Razvan, Plai Daniel, Patruica Teodor, Oprea George.

„Dupa aceste doua meciuri putem spune ca ne-am atins obiectivul: o aparare agresiva. Avem mult de lucru dar se vede un usor progres. Sper ca si meciul de sambata sa fie la fel de reusit. In martie echipa va merge intr-un cantonament de 21 de zile, unde se va pune accent pe pregatirea fizica”, a declarat antrenorul Daniel Boldor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile