Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

32 de Stejari pregatesc meciul cu Rusia

20 februarie 2011 NATIONALA

Romania va intalni Rusia sambata, 26 februarie

Echipa nationala de rugby se reuneste duminica seara pentru a pregati meciul cu Rusia de sambata, 26 februarie, ora 16:00.

Stejarii vor fi cazati la RIN Otopeni si se vor antrena pe terenul sintetic de la Izvorani.

La linia I, revin Mihaita Lazar si Andrei Radoi si este selectionat si Vasile Mariscariu (Bobigny). In linia a doua revine Sorin Socol.
Mijlocasul la gramada Lucian Sirbu a fost si el convocat de staff-ul tehnic. Aripile Catalin Fercu si Madalin Lemnaru s-au refacut si vor fi si ei prezenti in cantonamentul nationalei.

Cursantii Academiei de Rugby vor urmari doua antrenamente ale nationalei in aceasta sapatamana, urmand ca joi, acestia sa poarte disctuii cu componentii nationalei.

Lotul Romaniei:
Pilieri: Vasile Mariscariu (Bobigny), Petru Tamba (Dinamo), Cezar Popescu (Macon), Mihaita Lazar (Aix En Provence), Nicolae Nere (Steaua),
Taloneri: Bogdan Zebega (Steaua), Andrei Radoi (Baia Mare)
Linia a II-a: Sorin Socol (Lourdes), Cristian Petre (Saint Etienne), Valentin Popirlan (CSM Bucuresti), Marian Drenceanu (Timisoara)
Linia a III-a: Stelian Burcea (Timisoara), Viorel Lucaci (Steaua), Daniel Ianus (Steaua), Mihai Macovei (Baia Mare), Ovidiu Tonita (Perpignan), Daniel Carpo (Constanta)
Mijlocasi la gramada: Lucian Sirbu (Millau), Valentin Calafeteanu (Timisoara), Florin Surugiu (CSM Bucuresti)
Mijlocasi la deschidere: Danut Dumbrava (Steaua), Gabriel Conache (Timisoara)
Centri: Csaba Gal (Baia Mare), Constantin Gheara (Constanta), Robert Dascalu (Steaua), Ionel Cazan (Steaua)
Aripi: Catalin Fercu (Timisoara), Marian Apostol (Constanta), Madalin Lemnaru (Timisoara), Catalin Nicolae (Constanta)
Fundasi: Iulian Dumitras (Lourdes), Florin Vlaicu (Steaua)

2,452 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

10 Comments

 1. Radu Roman 20 februarie 2011 at 15:00

  Incercati sa ma lamuriti! Jucam cu cei mai buni sau nu ? Pregatim Cupa Mondiala sau nu ? Exista vreo problema cu contractele lor ? Poate in felul acesta imi explica cineva de ce Tincu, Ion sau Ursache si chiar Toderasc nu sunt convocati. De asemenea nu stiu ce este cu Dimofte, care am inteles ca se antreneaza cu echipa de club. Accidentati nu sunt ca joaca in campionatele lor chiar foarte bine, iar povestea cu Manta nu ne-a mai continuat-o nimeni. Poate Dl Presedinte da un interviu mai la obiect in care sa lamureasca lucrurile. Ca de generalitati de genul “o sa facem si o sa castigam” ne-am saturat dupa experienta cu Portugalia. Multumesc in avans.

 2. mitica strut 20 februarie 2011 at 17:17

  hai romania!!!!

 3. black sunday 20 februarie 2011 at 17:39

  Dupa ”succesul” cu Portugalia si pretul biletului anuntat de FRR ptr. meciurile de acasa, cred ca tribunele vor fi mai mult goale. FRR ar trebui sa incurajeze venirea spectatorilor la meci, printr-un pret accesibil tuturor si prin diverse alte chestiuni, asa cum e in Vest: tombole, castigarea de echipament, mingii etc. FRR chiar nu are o strategie de marketing asa cum e in Occident?

 4. braileanu 21 februarie 2011 at 13:31

  Hai romania!!! felicitari ratza (surugiu) pt convocare!!! Unde e Paulica? unde e Tincu? Manta? Ursache Valentin? pe Ursache Sergiu (italia) l ati uitat de tot????

 5. braileanu 21 februarie 2011 at 13:33

  …felicitari si lui Ianus si lui Cazan!! sa bateti sambata!!

 6. Nicolae Mal 21 februarie 2011 at 16:41

  Hmmm, dacă aceasta este lotul pentru meciul cu Rusia, atunci să sperăm că nu vom juca la fel de slab ca și cu Portugalia. Sunt de acord cu tot ce afirmă – Radu Roman în comentariul său.
  Propabil că staff-ul tehnic știe mai bine pe cine convoacă la echipa Oaks. Să nu uităm că este vorba de CEN care are un nou sistem de punctaj și de locul pe care îl vom ocupa, vom mai merge sau nu la RWC, deci loc de prea multe experimente, nu cred că își are loc, miza e prea mare. Ah la IRB Nation Cup din vară da, acolo merge.
  Hai România !!!
  Go Oaks Go !!!

 7. prorugby 21 februarie 2011 at 18:30

  Hai ca am vazut-o si p-asta,felicitari, pentru ce dracu…… Hai ca sunteti penibili…

 8. alyn 22 februarie 2011 at 13:07

  dc nu joaca marius tincu

 9. Radu Roman 22 februarie 2011 at 22:00

  Mai am ceva de spus. Chiar daca nu ma asculta nimeni, dar nu are importanta. Nu cred ca un fost jucator de Pro D2 si un preparator fizic au calitatile necesare pentru a antrena echipa nationala. Lairle si Nier ne-au dus la RWC 2011, sunt la Aix si l-au luat pe Vali Ursache. Si acum se pare ca jucatori de valoare nu vin la echipa naionala. Vin cei din Fed 2 si 3, care in fata Georgiei nu conteaza. Deci, ca intotdeauna e ceva defect la noi. Probabil ca nu ne-am tinut de cuvant. Ca asta ne e caracterul. Il astept in continuare pe Domn’ Presedinte cu explicatii despre selectie. Nu de alta, da Zebega si Nere nu e ceea ce trebuie…

Leave A Response