Valentin Ursache, Cezar Popescu si Dragos Dima, titulari la echipele de club

Vali Ursache

PRO D2

Bogdan Balan a evoluat titular pentru echipa sa de club, Lyon, in meciul impotriva lui Grenoble. Intalnirea s-a terminat la egalitate, 12 la 12, romanul fiind inlocuit in minutul 59 de Xavier Fiard. Manta Alexandru nu a fost inclus in lotul pentru acest meci.

Valentin Ursache a evoluat ca titular, iar Mihaita Lazar a intrat in minutul 57, prezenta celor doi contribuind la victoria echipei Aix-en-Provence in fata celor de la Colomiers. Oaspetii au invins cu 18 la 12. O victorie importanta pentru echipa celor doi romani, cu atat mai mult cu cat a fost obtinuta in deplasare, in fata unei formatii mai bine clasate, din lotul careia a lipsit romanul Dumitru Dan.

Silviu Florea (Bordeaux) si Christian Petre (Saint-Etienne) s-au infruntat in cea de-a doua liga franceza, meciul terminandu-se cu victoria clara a primului: 23 la 7. De altfel, scorul final nu a fost o surpriza, daca tinem cont de faptul ca Bordeaux este pe pozitia a patra in PRO D2, pe cand formatia lui Petre este pe ultimul loc, fiind o candidata serioasa pentru retrogradare.

Victorie si pentru echipa lui Sirbe Marius, Tarbes, impotriva formatiei Carcassonne, cu 15 la 10. Jucatorul roman nu a evoluat in aceasta partida.

Federale 1

Cezar Popescu si Octavian Dinita au evoluat ca titulari pentru Mâcon, invingand echipa Dijon cu scorul de 24 la 23, un scor strans, disputat pana in ultimul moment (eseul final al oaspetilor a fost marcat in minutul 80, insa nu a fost de ajuns pentru a egala). Dinita a fost inlocuit in minutul 62 de Otto Reynold Rasch.

Dragos Dima a fost titular pentru Blagnac, evoluand 64 de minute. Meciul s-a terminat cu victoria gazdelor impotriva celor de la La Seyne, cu scorul de 19 la 10. Victorie importanta pentru gazde, care egaleaza in clasamentul grupei a doua pe ocupanta locului secund, Montauban.

Bageag Mihai nu e a evoluat pentru echipa sa de club, Graulhet, in meciul disputat impotriva celor de la Aubenas. Echipa romanului a castigat cu 9 la 7 si s-a apropiat de pozitia a X-a, ocupata chiar de adversara sa in grupa a doua a Federale 1.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile