Monday 16th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Actiunea Zapada, versiunea 2011

23 februarie 2011 MEDIA

Alin Petrache

FRR face apel la suporteri sa participe la actiunea de deszapezire programata pentru sambata dimineata, incepand cu ora 10:00.

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache a precizat ca pentru suporteri meciul va incepe sambata la ora 10, cand ii asteapta in numar cat mai mare cu lopeti pentru a ajuta la deszapezirea terenului.

„Dupa cum stiti vremea nu este chiar foarte buna, se pare ca va mai ninge si joi si vineri, astfel incat am mizat de aceasta data pe optiunea de a lasa zapada pana inaintea meciului. Nu vrem sa repetam intamplarea de anul trecut, cand am deszapezit gazonul si dupa un inghet teribil din noaptea respectiva nu am putut sa jucam meciul contra Spaniei”, a spus Petrache.

Suporterii sunt asteptati cu lopeti, sambata, la ora 10.00 pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Petrache a anuntat astazi doua parteneriate noi ale Federatiei Romane de Rugby. Murfatlar si Salonta sunt incepand de astazi parteneri ai FRR.

„Performantele pe care le-a avut rugbyul romanesc anul trecut si aceasta calificare la Cupa Mondiala aduce langa FRR noi parteneri. Cei mai noi parteneri sunt Salonta si Murfatlar (care va fi un sustinator atat al echipei nationale, cat si al SuperLigii). Sper ca si saptamana viitoare sa va mai anuntam inca doua trei nume de parteneri, de sponsori care se vor altura Federatiei, pentru sustinerea minunatilor sportivi pe care ii avem la echipa nationala”, a declarat Alin Petrache.

1,562 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

7 Comments

 1. pfff 23 februarie 2011 at 18:38

  sa dai tu la lopata ioane

 2. stef 23 februarie 2011 at 20:38

  nu asa se face treaba..daca vrei sa-ti dea suporterii zapada de pe teren..ofera si ceva..un tricou, un balon oval..daca nu ..o sa ai bataturi in palme..si totusi imi esti simpatic, nu as vrea asta :)))

 3. altrugby 23 februarie 2011 at 23:09

  pt pfff: sa stai acasa in fata televizorului sa te uiti la desene animate.
  pt FRR: aveti lopeti sau tre’ sa venim cu ele de acasa?

 4. Alexandra 24 februarie 2011 at 8:18

  Dupa ce ca au dublat pretul biletelor, mai vor si sa mergem sa muncim gratis!!! Off off off…..

 5. rugby 24 februarie 2011 at 12:14

  Fratilor, nu va obiga nimeni sa mergeti la dat zapada. Nu mai cereti tricouri sau alte favoruri. Daca vrei sa mergi, mergi ca voluntar, nu te astepta sa intri moka la meci sau sa te bage in echipa nationala ca ai dat tu 2-3 ore la zapada. E treaba de voluntariat, voluntariatul nu e obligatoriu dar nici nu se plateste.
  Atitudinea asta gen „vin voluntar, da’ ce-mi da?” exista cred doar la noi.
  Bafta

 6. Ionescu Dan 24 februarie 2011 at 14:01

  Actiunea se cheama VOLUNTARIAT asa ca nu trebuie sa cerem ceva in schimb ( tricouri-sepci-insigne-fanioane sau mai stiu eu ce …)

  Voluntariatul este activitatea de interes public desfașurată din proprie inițiativă de orice persoană fizică, în folosul altora, fără a primi o contraprestație materială; activitatea de interes public este activitatea desfașurată în domenii cum sunt: asistență și serviciile sociale, protecția drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de învățământ, științific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protecție a mediului, social și comunitar și altele asemenea.” (definiția din Legea Voluntariatului, 2006)

 7. Kispest Honved 25 februarie 2011 at 10:14

  Daca da si domnul Petrache la zapada eu mai vin cu 10 persoane numai sa -l vad si pe el la munca !

Leave A Response