Tuesday 04th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

EXCLUSIV – Vladislav Korshunov, capitan Rusia: Rivalitatea noastra cu romanii dureaza de multi ani

25 februarie 2011 MEDIA, NATIONALA

Vladislav Korshunov

Echipa nationala de rugby a Rusiei a ajuns joi seara in Bucuresti pentru meciul de sambata din Cupa Europeana a Natiunilor, dupa un stagiu de pregatire in Turcia (Belek).

“Nationala Romaniei este un adversar periculos. Faptul ca a participat la toate editiile Cupei Mondiale spune totul despre forta acestei echipe. Rivalitatea noastra cu romanii dureaza de multi ani. Sa jucam impotriva romanilor a fost mereu interesant, au doua compartimente apropiate ca valoare, nu stii de unde va veni pericolul. Ne-am dori sa jucam mai des cu Romania, ar fi in beneficiul ambelor echipe. Locul din clasament din acest moment arata ca ambele echipe au nevoie de victorie. Sunt sigur ca spectatorii se vor bucura de joc si cea mai buna echipa va castiga. Sper ca aceasta sa fie echipa Rusiei”, a declarat capitanul rusilor, Vladislav Korshunov, in exclusivitate pentru FRR.ro .

26 de jucatori rusi au ajuns la Belek duminica si s-au pregatit pentru meciul contra Stejarilor. Ursii, cum sunt supranumiti jucatorii rusi, au avut doua antrenamente pe zi la o temperatura de 16-18 grade. Incepand de luni, inaintasii rusi s-au antrenat cu Kingsley Jones.

Luni, jucatorii si antrenorii rusi au vizionat meciul Krasnoyarsk-Farul: 34-7.

Rusii vor sustine antrenamentul capitanului vineri, incepand cu ora 14:00, pe terenul secundar al Stadionului National Arcul de Triumf.

RUSIA:

Nr Nume Club
1 Prishchepenko Ivan Krasniy Yar (Krasnoyarsk)
2 Korshunov Vladislav – capitan VVA-Podmoskovye (Monino)
3 Pronenko Evgeny Enisey-STM (Krasnoyarsk)
4 Voytov Alexander VVA-Podmoskovye (Monino)
5 Ostrikov Andrey Aurillac (France)
6 Gresev Victor VVA-Podmoskovye (Monino)
7 Kushnarev Kirill VVA-Podmoskovye (Monino)
8 Fatakhov Artem VVA-Podmoskovye (Monino)
9 Yanyushkin Alexander VVA-Podmoskovye (Monino)
10 Kushnarev Yury VVA-Podmoskovye (Monino)
11 Ostroushko Vladimir Yug (Krasnodar)
12 Galinovskiy Igor Krasniy Yar (Krasnoyarsk)
13 Babaev Mikhail Krasniy Yar (Krasnoyarsk)
14 Kuzin Andrey VVA-Podmoskovye (Monino)
15 Artemyev Vasily VVA-Podmoskovye (Monino)
REZERVE
16 Maglakelidze Karlo Imperiya (Penza)
17 Travkin Alexey VVA-Podmoskovye (Monino)
18 Garbuzov Andrey Krasniy Yar (Krasnoyarsk)
19 Matveev Evgeny VVA-Podmoskovye (Monino)
20 Shakirov Alexander VVA-Podmoskovye (Monino)
21 Rachkov Konstantin Stade Phoceen (France)
22 Klyuchnikov Igor VVA-Podmoskovye (Monino)
ANTRENORI: Nikolay Nerush (Principal), Kingsley Jones (Inaintare), Henry Paul (Treisferturi)

2,035 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. troacar 25 februarie 2011 at 1:56

  Rusul nu ne spune nimic despre fenotiazinele depistate in urina alor nostri in 2004 dupa meciul cu Rusia in deplasare . Nu o sa fac din asta un capat de tara , URSS ne-a batut si in anii 1980 – 1970 , cand aveam o echipa de aur dar procedeul din 2004 arata cat am putut noi progresa din anii 1980 incoace in privinta statului de drept si a respectului pentru adevar si cat au stagnat rusii .
  Altfel , rusii sa – si scoata palaria in fata geniilor de la Federatie care au preluat Nationala dupa Cupa Mondiala din 2007 – infrangerile din toamna lui 2007 si februarie 2009 de la Bucuresti – ultima cu consecinte dezastruoase , practic este calificarea Rusiei la Mondialul neo-zeelandez – sunt urmarea unor strategii demente si sinucigase ale unor functionari FRR de decapitare a Nationalei ( se numeste asta ” reinnoire ” , ” creare de pepiniera ” – nici un jucator , dar nici unul , nu a fost pus in valoare de infrangerile noastre de atunci ) , nu imaginea diferentei de valoare intre cele doua rugby-uri .
  Marea Rusie care dadea un 19-0 in minutul 50 la Bucuresti creatiei lui Mot-Meachen-Mitrea este ridiculizata 75-3 de Japonia si batuta acasa de Portugalia …

 2. popan s. popa 25 februarie 2011 at 12:57

  constantine,

  nu i-am mai batut pe rusi din 2005. adica de SASE ani.

  cum crezi ca am putea sa-i batem in 2011? cand jucatorii care jucau in 2005 sau 2006 sunt acum semiprofesionisti pe la cestio ce echipa comunala din sudul frantei si dupa opt ore de munca se mai duc si ei la un antrenament????

 3. meachen redivivus 25 februarie 2011 at 20:09

  Nu ” semi-profesionistii ” din campionatul francez au incasat-o la scor la Bucuresti de la rusi . Apropo , tare mi-ar place sa-i vad la acelasi nivel de ” semi-profesionisti ” la St Julien en Medard , Lourdes , Oloron sau Chalon sur Saone pe plimbatii la Wellington si in Tonga de acum 3 ani – numai nimeni nu se inghesuie sa-i ceara .

Leave A Response