Thursday 06th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sirbe, Ursache si Balan au castigat cu echipele lor de club

1 martie 2011 NATIONALA

Marius Sirbe

Vezi evolutiile jucatorilor romani din acest weekend

Bogdan Balan
Jucatorul roman a fost rezerva in meciul castigat de echipa sa impotriva celor de la Aurillac cu 33 la 8. Balan a intrat pe teren in minutul 52, la scorul de 26 la 3 pentru Lyon, cand victoria gazdelor era deja asigurata. In urma acestei victorii usor obtinute, Lyon isi intareste pozitia de lider al clasamentului ligii a doua franceze. Manta Alexandru nu a evoluat pentru Lyon.

Valentin Ursache
Si echipa romanului Ursache a fost castigatoare in partida jucata impotriva celor de la Dax. Romanul a fost integralist si prezenta sa pe teren a adus o victorie cu 28 la 13 a celor de la Aix-en-Provence.  Mihaita Lazar nu a evoluat pentru echipa sa de club, fiind convocat la nationala Romaniei

Silviu Florea
Bordeaux a pierdut meciul disputat impotriva celor de la Albi cu scorul de 8 la 27. Intrarea lui Florea in minutul 50 nu a putut schimba soarta partidei, oaspetii reusind sa mai marcheze inca un eseu 5 minute mai tarziu. Albi castiga asadar si se distanteaza de pe pozitia a doua de Bordeaux, ocupanta a locului al patrulea in Pro D2.

Marius Sirbe
Romanul a evoluat numai ultimele 25 de minute pentru echipa sa de club, Tarbes. Victoria la limita, cu 27 la 24, a dus la ascensiunea echipei oaspete in clasamentul Pro D2. Tarbes este in acest moment pe locul 6, iar Pau se situeaza 4 pozitii mai jos.

Dan Dumitru
Colomiers a terminat la egalitate, 22-22, meciul disputat impotriva echipei Grenoble, intr-o partida in care romanul  nu a evoluat niciun minut pentru gazde.

1,369 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response