Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Dima, Maris, Ursache, Pllotschi si Dimofte – noutatile pentru meciul cu Georgia. Tonita, accidentat, ar putea rata convocarea

6 martie 2011 First XV

Ursache si Dimofte revin la echipa nationala

Echipa nationala de rugby se reuneste duminica pentru meciul cu Georgia din Cupa Europeana a Natiunilor.
Stejarii vor pleca spre Tbilisi joi, 10 martie, urmand sa joace contra georgienilor sambata, 12 martie, pe Stadionul Lokomotiv.

In lotul nostru apar nume noi fata de meciul cu Rusia. Dima, Maris, Ursache si Dimofte revenind la prima echipa. Traian Pllotschi a fost si el convocat in premiera la echipa nationala de seniori, dupa ce in trecut, a fost component al selectionatelor U19 si U20. Constanteanul joaca in acest moment la Figeac (Federale 1-Franta).

Centrul Ionut Dimofte a fost din nou convocat la prima echipa dupa ce o lunga perioada de timp a fost accidentat.
Desi initial a fost convocat Mihaita Lazar, acesta s-a accidentat si a fost inlocuit in ultima clipa cu Samuel Maris.

Ovidiu Tonita s-a accidentat in ultima etapa de campionat, in meciul cu Stade Francais si ar putea rata convocarea. “Autobuzul din Carpati” a inscris al doilea eseu pentru echipa sa in victoria cu Stade (9-21) si a avut o evolutie apreciata. Medici se vor pronunta luni daca barladeanul poate juca in meciul cu Georgia.

Romania
Pilieri : Dragos Dima (Blagnac), Vasile Mariscariu (Bobigny), Nicolae Nere (Steaua), Mihaita Lazar (Aix En Provence), Samuel Maris (Timisoara), Petru Tamba (Dinamo)
Taloneri : Bogdan Zebega (Steaua), Andrei Radoi (Baia Mare)
Linia a II-a: Sorin Socol (Lourdes), Cristian Petre (Saint Etienne), Valentin Popirlan (CSM Bucuresti), Valentin Ursache (Aix En Provence)
Linia a III-a: Viorel Lucaci (Steaua), Daniel Ianus (Steaua), Mihai Macovei (Baia Mare), Ovidiu Tonita (Perpignan), Daniel Carpo (Constanta), Traian Pllotschi (Figeac)
Mijlocasi la gramada: Lucian Sirbu (Millau), Valentin Calafeteanu (Timisoara), Florin Surugiu (CSM Bucuresti)
Mijlocasi la deschidere: Danut Dumbrava (Steaua), Florin Vlaicu (Steaua)
Centri: Csaba Gal (Baia Mare), Constantin Gheara (Constanta), Robert Dascalu (Steaua), Ionel Cazan (Steaua), Ionut Dimofte (Baia Mare)
Aripi: Catalin Fercu (Timisoara), Madalin Lemnaru (Timisoara), Catalin Nicolae (Constanta)
Fundasi: Iulian Dumitras (Lourdes)

4,929 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

 1. cristian 6 martie 2011 at 23:35

  multa bafta dorim tricolorilor si sa trateze foarte serios partida cu spania,echipa care sa intarit si care are un antrenor nou cunoscu in lumea rugbyului din franta fost coleg si antrenor al capitanului Socol,care a inceput sa achimbe in bine activitatea la nationala spaniei.Grija mare ca mechiul va fi greu ati vazut cu rusia rezultatul reprizei a doua…multa bafta si noroc

 2. gingo 7 martie 2011 at 18:42

  Unde au disparut pilierii Cezar Popescu , Silviu Florea , Ion Paulica ( de Petre Toderasc nici nu indraznesc sa intreb , pentru FRR ” refuzul “lui de a veni pentru tara lui pare inscris in marmura cu litere de aur ) .
  Tincu ? Manta ? Bogdan Balan ? – ” refuza ” si ei Nationala ? ( nu cunosc Federatie care sa fie atat de stangace cu jucatorii ei DE VALOARE ca a noastra ).
  Lazar vine sau nu ( numele lui este taiat pe lista ) ?
  Dan Dumitru si Petrechei sunt in viata , stie cineva ceva de ei ?
  Ma bucur ca d-l Matei este rasfatat de perechea Gontineac – McDowell , celebrii Macovei si Radoi apar pe scena …

Leave A Response