Tuesday 11th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Liceul Stefan Odobleja a castigat faza pe Municipiu a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar

14 martie 2011 JUNIORI

Echipele participante la faza finala a ONSS (Bucuresti, 11.03.2011)

Federatia Romana de Rugby alaturi de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a organizat vineri, 11 martie, faza pe Municipiu a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la SRugby (rugby tag).

La competitia gazduita de sala de sport a Liceului Stefan Odobleja au participat castigatoarele fazelor pe sector, miza fiind desemnarea echipei care va participa din partea Bucurestiului la faza Nationala programata in perioada 05-08 mai 2011, in Vrancea.

Echipe participante: Liceul Greco-Catolic Timotei Cipariu (prof. Laura Itcou) – sector 1, Scoala Generala 112 Titan (prof. Ecaterina Rontescu) – sector 3, Scoala Generala 111 „George Bacovia” (prof. Popescu Marilena) – sector 4 si Liceul Stefan Odobleja (prof. Iulian Rontescu) – sector 5.

Iata rezultatele consemnate:

Liceul Stefan Odobleja – Liceul Timotei Cipariu: 55-0
Scoala Generala 111 – Scoala Generala 112: 60-10
Liceul Timotei Cipariu – Scoala Generala 112: 40-50
Liceul Stefan Odobleja – Scoala Generala 111: 70-20
Scoala Generala 111 – Liceul Timotei Cipariu: 35-20
Scoala Generala 112 – Liceul Stefan Odobleja: 25-35

Clasament:
1. Liceul Stefan Odobleja 6p
2. Scoala Generala 111 4p
3. Scoala Generala 112 2p
4. Liceul Timotei Cipariu 0p

FRR a premiat cei mai tehnici jucatori din fiecare echipa: Siri Mustafa (Scoala Generala 112), Anteni Iulian (Scoala Generala 111), Popa Radu (Liceul Stefan Odobleja) si Marin Andrei (Liceul Timotei Cipariu). De asemenea au fost premiati cei patru profesori care au participat la competitie si inspectorul de specialitate Laurentiu Oprea, mereu alaturi de activitatile FRRugby. Premierea a fost efectuata de Directorul Regional de Dezvoltare al FRR Nicolae Ungureanu si de directorul Liceului Stefan Odobleja, doamna Doina Burcau.

Organizarea competitiei a fost asigurata de coordonatorul FR Rugby Bogdan Predescu – directorul turneului. A mai participat in calitate de arbitru al competitiei domnul Stefan Razvan. Din partea cluburilor au fost prezenti si cativa antrenorii interesati de trecerea jucatorilor de la SRugby la Rugby in XV sau VII: Marin Alexandru, Besliu Florin(Grivita), Paxaman Laurentiu(Flamingo), Dascultu Gheorghe (Triumf).

Tot vineri, Federatia Romana de Rugby alaturi de Colegiul National ,,Nicolae Grigorescu” din Campina a organizat o actiune asemanatoare.
Competitia a fost castigata de echipa Colegiului National ,,Nicolae Grigorescu” din Campina care a invins in finala echipa de la Scoala Centrala din Campina cu scorul de 15-5. Organizarea competitiei a fost asigurata de coordonatorul FR Rugby: Laurentiu Chiosa -directorul turneului.

3,148 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

Leave A Response