Wednesday 27th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Maria Cristina Craciun va interpreta imnul Romaniei

19 martie 2011 MEDIA, NATIONALA

Maria Cristina Craciun

Cantareata de 11 ani din Galati va interpreta imnul Romaniei inainte de meciul cu Spania.

Maria studiaza la Liceul de Arta din Galati si se pregateste in particular cu profesoara Aurelia Vaida.

Desi este foarta tanara, Maria este o obisnuita a scenelor internationale fiind castigatoarea multor premii.

“Este prima oara cand cant imnul Romaniei si ma simt foarte onorata de invitatia FRR. De obicei nu am emotii dar de data aceasta am. E prima oara cand cant pe un stadion”, a declarat pentru FRR.ro Maria Cristina Craciun.

In 2010 Maria Cristina Craciun a castigat Festivalul de la San Remo – junior, Cerbul de Argint, Mamaia Copiilor si Doua inimi gemene – Chisinau. In 2009 ea a intrat in posesia trofeului Slavianski Bazar.

In urma cu patru zile Maria, care canta de la 4 ani, a primit distinctia Radio Romania Junior.

3,562 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

10 Comments

 1. gingo 19 martie 2011 at 10:03

  Inocenta acestui copil nu poate masca enorma mizerie , minciuna si incompetenta a celor ce se prefac ca se ocupa de Nationala . Sa ai 30 de jucatori activi dincolo , titulari la campioana Frantei sau Lyon si Bordeaux , si sa te faci ca nu exista , sub pretextul ” refuzului ” ( de fapt sunt impinsi sa refuze ) .
  Socol , care a dat atata si care se chinuie inca , chiar daca nu mai e ( varsta , anii ) ce a fost , cel de care jucatorii consacrati asculta , este tinut rezerva pentru Georgia ( 2 eseuri luate in 3 minute dar mare consolare mitrista , am luat doar ” 4 penalitati contra noastra ” – te zgarii pe ochi , nu altceva ) si Spania ( Petrache , sfatos si ritos ” el alege cand se retrage ” , ” joaca cei mai buni ” – se vede ca sunt cei mai buni ) , ca Silviu Florea , tinut rezerva de tampitul de Meachen cu Germania .

 2. adrian 19 martie 2011 at 11:45

  nu gasesc pe site…cand se joaca meciul cu Spania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

 3. PRO PERFORMANTA 19 martie 2011 at 16:12

  ii uram bafta Cristinei Craciun.
  Interesant ar fi altceva. Interesant ar fi sa cante trbunele si sa nu se mai uite in stanga si indreapta cand incepe imnul. Suntem singura tara care atunci cand incepe imnul se face liniste pe stadion .

 4. daniel 20 martie 2011 at 2:09

  multumim Cristina!!! a fost cel mai frumos imn pe care am putut sa il aud cald si sincer!!! si am putut tine si ritmul fara sa ne incurcam 😛 :))

 5. cristi 20 martie 2011 at 19:16

  Bravo micuto!!!!! ne-ai mobilizat pe toti …am invins poate si pentru ca ne-ai fost aproape inger mic si scump… sa vii la toate competitiile , ca ne porti noroc ..sa cresti mare si sanatoasa ,ca frumosa si talentata esti slava Domnului!!!!!!!!!

 6. Dragos 21 martie 2011 at 11:21

  Felicitari Cristina!

 7. GIGI 21 martie 2011 at 16:31

  Daca nu se face ceva cu Petrache sa dispara de la FRR si cu toti antrenorii straini de la echipa nu o sa avem niciodata rezultate.

 8. ionescu Dan 22 martie 2011 at 21:51

  Am fost sambata la stadion mi-a placut de Dl. Petrache foarte mult cand a strigat ” ca in cartier ” la un slujbas al FRR …….baga ba minutul de reculegere pentru Japonia ( adica ala de langa gard sa-i transmita aluia de la microfon sa spuna repede de asta )………………..atat in timpul intonarii imnurilor cat si a minutului de reculegere ….Dl. Petrache a stat acoperit pe cap cu sapca .

  Un om bine crescut isi scoate palaria si se opreste un moment cind trece un convoi mortuar. Te ridici , te descoperi cind se intoneaza un imn national , cand se pastreaza momente de reculegere sau cind se inalta drapelul unui stat. Pe durata ceremoniei trebuie sa te comporti decent , pentru a arata ca respecti sentimentele altora.

  Exact asta nu a facut Dl. Petrache si Alin !!!

 9. Ionescu Dan 24 martie 2011 at 8:35

  Va rog nu mai stergeti constant postul meu !
  Sambata la stadion mi-a placut de Dl. Petrache foarte mult cand a strigat ” ca in cartier ” la un slujbas al FRR …….baga ba minutul de reculegere pentru Japonia ( adica ala de langa gard sa-i transmita aluia de la microfon sa spuna repede de asta )………………..atat in timpul intonarii imnurilor cat si a minutului de reculegere ….Dl. Petrache a stat acoperit pe cap cu sapca .

  Un om bine crescut isi scoate palaria si se opreste un moment cind trece un convoi mortuar. Te ridici , te descoperi cind se intoneaza un imn national , cand se pastreaza momente de reculegere sau cind se inalta drapelul unui stat. Pe durata ceremoniei trebuie sa te comporti decent , pentru a arata ca respecti sentimentele altora.

  Exact asta nu a facut Dl. Petrache si Alin !!!

 10. Mihaila Daniel 27 noiembrie 2011 at 17:58

  “steaua ta ” straluceste din ce in ce mai tare, sa fii mereu puternica. Dumnezeu a pus in copila aceasta tot ce putea fi mai cald si mai frumos…Cu un chip atat de dulce si o voce care cutremura chiar si cea mai de piatra inima, sunt sigur ca va ajunge acolo unde si-a propus..Felicitari si multa sanatate si noroc si deasemenea putere de munca, in aceeasi masura cum? felicit parintii, familia, prietenii si profesorii care te sustin in parcursul tau…Cu parere de rau iti spun ca pentru tine e pacat caci esti roman si nu esti apreciata la tine-n tara,cum dintr-o tara atat de mica si controversata de multe ori chiar de ai sai locuitori, totusi se nasc voci in fata carora intreaga lume ramane muta si ajung pe scenele mari ale lumii.Dar asta e…Bravo

Leave A Response