Sunday 15th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Balan, Manta, Lazar, Ursache si Florea sunt invingatori in cea mai recenta etapa din Pro D2

6 aprilie 2011 NATIONALA

Ursache si Lazar

Bogdan Balan si Alexandru Manta au fost titulari pentru Lyon, in meciul castigat impotriva celor de la Albi. Partida a fost una importanta, gazdele reusind in urma scorului inregistrat pe tabela, 25 la 12, sa isi consolideze pozitia de lider al ligii a doua franceze. Victoria este cu atat mai importanta cu cat ea a fost obtinuta in fata ocupantei locului al treilea in Pro D2.

Mihai Lazar si Valentin Ursache au castigat duminica impotriva celor de la Saint-Etienne. Echipa celor doi romani, Aix-en-Provence, a obtinut o victorie cu 29 la 22 in fata codasei clasamentului. Lazar a fost inlocuit cu 10 minute inainte de finalul partidei, iar Ursache a fost integralist. Petre Cristian nu a evoluat pentru Saint Etienne.

Silviu Florea a fost rezerva in meciul castigat de Bordeaux impotriva celor de la Carcassonne. Gazdele au castigat cu 40 la 23. Romanul a intrat in minutul 50, in locul lui Nicolas Descamps.

Marius Sirbe a pierdut impotriva celor de la Dax, cu scorul de 26-7. Romanul a evoluat titular pentru Tarbes, insa nu a putut schimba soarta meciului

Dumitru Dan nu a evoluat in disputa dintre Colomiers, echipa romanului, si Auch. Cei din urma i-au invns pe oaspeti cu 37 la 7.

1,965 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response