Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Reprezentanti ai FRR au vizitat Clujul

13 mai 2011 INTERN

Rugby Romania

Presedintele FRR, Alin Petrache, alaturi de Directorul National de Dezvoltare, Hari Dumitras, Antrenorul Federal, Daniel Mitrea si presedintele CCA, Emil Pirtoc, au facut o vizita in mai multe localitati din judetul Cluj.

Delegatia FRR a fost prezenta in Mihai Viteazu, Cluj, Campia Turzii si Turda pentru a discuta cu autoritatile locale si cu potentiali parteneri despre sprijinul acordat rugbyului.

“FRR apreciaza activitatea din aceasta zona a tarii. Impreuna cu colegii mei am incercat sa gasim alaturi de autoritatile locale noi metode de sprijinire a rugbyului. Ma bucur sa vad ca autoritatile locale vor sa se implice tot mai mult in rugby”, a declarat presedintele FRR, Alin Petrache.

Hari Dumitras si Daniel Mitrea au participat si la antrenamentele echipelor din aceste localitati.

Reprezentantii FRR au raspuns astfel invitatiei Directorului Regional de Dezvoltare, Bogdan Cantor.

1,782 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. Laurentiu Munteanu 13 mai 2011 at 10:10

    Bravo, felicitari lui Alin Petrache ca se inplica personal in promovarea Rugby-ului si in provincie nu numai in orasele mari.
    Succes si la mai mare.

  2. vasilovici 15 mai 2011 at 19:17

    au fost baietii la emilas acasa,o palinca buna,un cantec de voie buna,a asigurat emilas tot,pentru a fi luat in N.Z.trebuie sa faca si el ceva,in loc sa mergi la echipe care se chinuie,dar care vor sa joace rugby,iata fac eu itinerarul,BERBESTI,PITESI,CUGIR,ORADEA.GALATI ,BRAILA,MANGALIA,NAVODARI,vezi aline am reusit sa fac o divizie B,voiumblati dupa cai verzi pe pereti si asta dupa ce superliga ,nu a adus saltul valoric dorit,trebuia sa lasi 12 echipe,la care sa impui criterii de valoare,sa faci o divizie A cu doua serii a 8 echipe ,si o divizie B tineret ,jucatori pana in 23 ani,asa te duci la cluj,baia mare,timisoara si esti pe cai frumosi dar in spate totul se prabuseste,scade numarul de echipe si automat si o serie de jucatori.
    i-a gandeste-te aline sa faci un campionat universitar,fara jucatori legitimati,sa vezi ce va iesi.

Leave A Response