Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Nationala de Rugby 7 joaca in weekened la Turneul din Alicante

3 iunie 2011 7's Men

Caplescu & Co vor juca in Spania la Turneul de la Alicante

Nationala masculina de Rugby 7 va participa la sfarsitul acestei saptamani la Turneul din Alicante (Spania). Lotul s-a reunit in cursul acestei saptamani, jucatorii selectionati de Daniel Neaga si John Long sustinand teste fizice  si  meciuri de pregatire.

La acest turneu vor reprezenta Romania: Zamfir Viorel (CSA Steaua), Caplescu Ciprian (CS Dinamo), Beldean Alexandru (CSM Bucuresti), Florea Ionut (CSM Bucuresti), Cojocaru Daniel (CS Stiinta Petrosani), Rosu Valentin (RCM U Timisoara), Mototolea Vali (RCJ Farul Constanta), Ivan Valentin (RCJ Farul Constanta), Melinte Laurentiu (CSA Steaua) si Cristea Andrei (CS Dinamo).

Restul jucatorilor care fac parte din lotul largit vor avea liber in acest weekend urmand ca impreuna cu cei care joaca finala Cupei Europei Centrale si de Est sau care sustin examenul de  Bacalaureat sa se reuneasca luni ora 12:00 la sediul FRR .

Acestia impreuna cu cei 10 care participa la turneul de la Alicante vor continua pregatirea pana vineri 10 iunie 2011 cand se vor anunta cei 14 jucatori care raman in pregatire pentru primul turneu al 7’s Grand Prix Series organizat de FIRA AER (Lyon 18-19 iunie).

2,202 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. Nicolae Mal 3 iunie 2011 at 16:10

  Toate sunt bune si frumoase, dar apare o intrebare, si chiar as dori sa primesc un raspuns din partea FRR: De ce Romania nu participa la Turneul Sevens World Series (IRB)?!? La acest turneu s-au prezentat si cei din Canada, Rusia, USA,Kenya, Portugalia etc. alte echipe nu numai cele din natiunile majore. De ce noi nu am fost prezent la Dubai, South Africa, New Zealand, USA, Hong Kong, Australia, England, Scotland ?!? La acest turneu poti capata experienta de calitate, daca doresti sa faci figura buna la Jocurile Olimpice din 2016 – Rugby 7.

 2. Soporan Vasile 4 iunie 2011 at 19:21

  Bravo badie:Aceiasi Marie cu alta palarie.Fara comentarii.

 3. Horia Stoica 7 iunie 2011 at 12:19

  Spor la treaba si bafta!

 4. ultravioletu 7 iunie 2011 at 21:53

  Bine ca din joi-in-pasti mai auzim si noi stiri despre Rugby in 7.
  Daca nu cer prea mult: ceva rezultate de la Alicante?

Leave A Response