Sunday 07th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Inscrieri la Universitatea Bogdan Voda

29 iunie 2011 E-Antrenor

Universitatea Bogdan Voda

Din anul universitar 2011-2012, pe langa celelalte specializari, in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport a Universitatii “Bogdan Voda” – Cluj-Napoca va functiona si specializarea RUGBY.

Va prezentam oferta propusa de catre Universitatea Bogdan Voda, acolo unde lect. univ. dr. Gheorghe Sabau va poate fi de folos in dubla calitate, de profesor si decan.

Inscrierile pentru invatamantul de licenta si masterat se desfasoara in perioada 14 iunie – 30 septembrie 2011 la sediul facultatii din Baia-Mare, str. Universitatii, nr. 23A, tel. 0262-215530, fax. 0262-215518, fiind necerare urmatoarele acte:
– Cerere de inscriere tip (eliberata de universitate);
– Diploma de bacalaureat (in original) sau Adeverinta de bacalaureat (pt.absolventii promotiei 2010);
– Certificat de nastere (copie legalizata);
– Certificat de casatorie (daca este cazul, copie legalizata);
– Copie Carte de Identitate;
– 3 (trei) fotografii ¾;
– Adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apt efort fizic;
– Dosar plic, pentru acte.

La finele celor trei ani, absolventii au posibilitatea de a se incadra in munca sau de a continua studiile masterale la specializarea Managementul organizatiilor sportive in cadrul aceleeasi facultati. Exista numeroase facilitati oferite studentilor, printre care amintim:
– Taxele de studii platibile in trei rate;
– Burse de merit si sociale;
– Scutirea cu 50% a fregventei la cursuri si seminarii sportivilor de performanta, acordarea sesiunilor deschise de examene, precum si o flexibilitate sportivilor din loturile nationale si olimpice, in desfasurarea activitatii de invatamant.

“Misiunea Facultatii de Educatie Fizica si Sport, este aceea de a forma specialisti in domeniul educatiei fizice si a sportului de performanta, de a inzestra absolventii cu cunostinte superioare necesare compatibilizarii, la nivel national si international, precum si de a identifica si valorifica posibilitatile de angajare ale acestora, de consultanta pentru o integrare rapida si optima. Absolventii de studii masterale, vor obtine o imagine completa si detaliata a sistemului sportiv la nivel national si international, dobandind abilitati de leadership pentru a putea sa coordoneze activitatile din structurile sportive. De asemene vor dobandi abilitati de comunicare, relatii publice, marketing sportiv, capacitate de tranzactionare si de teamworking”, a precizat arbitrul FRR, Gheorghe Sabau, noul decan al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Universitatea “Bogdan Voda”.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport este infiintata in anul 1994 si acreditata prin legea 132/2005, avand dreptul sa organizeze examen de licenta pentru studentii proprii si studentii din alte facultati cu aceeasi specializare.
Informatii se pot obtine la secretariat: tel 0262-215530, www.ubv.ro, e-mail ubv@ubv.ro sau direct de la sediul facultatii, str. Universitatii, nr. 23A, Baia Mare.

5,095 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

  1. Lucian 29 iunie 2011 at 16:34

    Nu suna rau. Totusi la universitati din Muntenia sau in Moldova exista asemenea programe?

  2. djokovici 30 iunie 2011 at 18:55

    am terminat IEFS acu 6 ani nu gasesc post nici de profesor nici dwe antrenor nici macar de tehnician in ramura sportiva.poate daca ma fac si eu lingau ca alti ajung sa fiu cameraman sau sa car apa la sportivi de performantza. acu lucrez portar la 23 august

  3. razvan 1 iulie 2011 at 14:17

    Postul de profesor sau antrenor nu se gaseste, se munceste pt.el. E adevarat ca nu pot intra toti in performanta, dar eu sunt fericit ca am terminat aceasta facultate si chiar lucrez in bransa. Fiecare poate cu norocul sau.La fel pot spune si cei care termin alte facultati.. si nu sunt puti. Ceea ce se face la Bogdan Voda , e un lucru laudabil si de apreciat!In rest, fiecare cu alegerea lui. Va sugerez sa mai incercati daca vreti cu adevarat sa intrati in performanta!

Leave A Response