Tuesday 22nd October 2019,
Federatia Romana de Rugby

Sase saptamani de pregatire pentru Stejari inainte de RWC 2011

1 iulie 2011 First XV

Stejarii se vor pregati timp de sase saptamani pentru RWC 2011

Echipa nationala se va pregati sase saptamani la munte, la mare si in Bucuresti inainte de Cupa Mondiala.

Primul stagiu de pregatire va incepe pe data de 18 iulie la Predeal, dupa care echipa noastra va efectua o saptamana de cantonament la Poiana Brasov.

Dupa cele doua saptamani la munte, Tincu & Co vor merge doua saptamani la Constanta.

Intre 15 si 27 august, Stejarii vor avea parte de pregatire tehnico-tactica la Bucuresti. In aceasta perioada va avea loc si un meci cu Ucraina, la Lvov (restanta din CEN). FRR este in negocieri cu mai multe echipe pentru organizarea unui al doilea meci de pregatire.

Programul de pregatire al echipei nationale

1. Stagiu de pregatire fizica generala: 18 – 24 iulie 2011 – Predeal
2. Stagiu de pregatire fizica specifica si tehnico-tactica: 25 – 31 iulie 2011 – Poiana Brasov
3. Stagiu de pregatire fizica specifica si tehnico-tactica: 01 – 14 august 2011 – Constanta
4. Stagiu de pregatire tehnico-tactica: 15 – 27 august 2011 – Bucuresti (meci cu Ucraina, la Lvov, in data de 20 august)

1,896 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

16 Comments

 1. paul b. 2 iulie 2011 at 0:18

  bani cheltuiti aiurea.la fiecare meci daca vom avea infrangere la minm 20 de puncte sa fim bucurosi!!!

 2. pentru cine ? 2 iulie 2011 at 9:37

  Stagiu pentru cine ? Pentru un antrenor de Nationala care nu a antrenat pe nimeni in viata lui ( exceptie copiii lui Aurillac unde nici acolo nu este sef , ca la noi ) . Pentru un preparator fizic , alt antrenor ? Pentru o mana de sefi de club si de la Federatie care-si promoveaza pilele ( jucatori submediocri ) in Nationala , in locul jucatorilor de top din Franta ? O comedie sinistra . O minciuna enorma , mare cat Mitrea !

 3. kyokushin tg mures 2 iulie 2011 at 13:47

  hai romania

 4. LUCIAN 2 iulie 2011 at 19:02

  bafta romania pentru mundial si spor la antrenamente si sa castigam cel putin sa ajungem la semifinal
  vamos rumania y suerte en los entrenamientos antes del mundial y a ganar por lo menos q lleguemos a la semifinal
  jucator de rugby in cau metropolitano spania
  jugador de rugby en el cau metroplolitano españa

 5. Laurentiu Munteanu 2 iulie 2011 at 21:42

  Sper ca acest stagiu prelungit de pregatire sa ne prinda bine pentru ca noi tot timpul am ramas fara „gaz” spre sfarsitul meciurilor, mai ales ca vrem sa batem Georgia la cupa mondiala care acum cred ca e un pic peste noi si va fi destul de greu dar nu imposibil. Hai Romania.

 6. mihnea ion 2 iulie 2011 at 23:49

  care jucatori de tot din franta? daca nu sunteti la curent cu rugbyul romanesc de ce va mai aruncati atat in polemic?????? vreti la lot jucatori care nu au participat la nici un meci in lupta de calificare pt mondiale? manta si balan nu au dorit socol la fel care nu mai putea face fata dar asa ca fapt divers comentam in loc sa incurajam ! buni rai sunt ai nostri indiferent nu cred domnule ‘pt cine’ ai hranit vreun jucator si acum nu ai satisfactia scontata ca sa nu mai zic ca sunt aproape sigur ca astepti invitatii pt a intra la meci nu te induri sa dai un 20 de lei pt nationala romaniei! pacat ca avem comunismul ingropat adanc in oase si e greu sa ne ajutam si sa ne incurajam PAI DA e mai usor sa moara si capra vecinului ! hai romania

 7. cristi 3 iulie 2011 at 15:47

  Trebuie lucrat foarte mult la conditia fizica pt ca, dupa cum am vazut pana acum, in partea a doua a jocului baietii isi pierd suflul. Trebuie ajuns la un nivel superior ca sa putem face fata nivelului jocului la Cupa Mondiala. Pe trei sferturi am inceput sa ne miscam…Inaintarea e puternica dar in repriza secunda baietii sunt cam obositi… Sa ne inchegam jocul pe toate planurile si sunt sigur ca vom face o figura frumoasa la CM. Spiritul e foarte important in cadrul echipei. Nu intrati timorati in teren atunci cand jucati contra unei echipe mari! Nici un meci nu e castigat dinainte. Hai Romania!!!!!!

 8. @mihnea 4 iulie 2011 at 21:10

  Imi permit sa va improspatez eu memoria : Cezar Popescu , Silviu Florea , Pepe Toderasc , Bogdan Balan , Alexandru Manta , Sorin Socol , Lucian Sarbu , Cristian Petre , Dan Dumitru , Petrechei ( finalist cu Perigueux pentru proD2 – e laudat de Midi Olympique ) , Dumitras ( folosit pe postul lui si nu pe fantezii de posturi ) , Sarbe , Coste , Ursache , Lazar , Ovidiu Tonita , Marius Tincu , Dragos Dima , Ciofu ( la Chalons sur Saone ) . Nu spune nimeni ca cei de mai sus ar fi superiori lui Ratiu , Macovei , Radoi , Zebega sau Surugiu .

 9. @mihnea 4 iulie 2011 at 21:15

  Amnezia dv este ingrozitoare . Intoarcerea jucatorilor din Franta , cu Lairle si Nier la timona , a permis fenomenalul tur de forta din februarie – mai 2010 ( egal cu rusii acolo , victorii cu Georgia si Portugalia in inferioritate in deplasare ) . In prima parte a turului am avut dreptul la Ivan , Barbuliceanu sau Surugiu , cu rezultatele cunoscute . Ne intoarcem , cu aceasta nenorocita echipa de antrenori , la prima parte a calificarilor .

 10. jonah lomu 5 iulie 2011 at 22:53

  gontineac ce faci daca ne umileste si georgia la rwc 2011
  demisia antrenezi echipa prin telefon rusine promovezi jucatori slabi in detrimentul celor din franta socol mitu manta iti spune ceva

 11. re:pentru cine? 6 iulie 2011 at 11:01

  Nu avem nevoie de jucatorii din ligile franceze, noi putem bate Anglia, de exemplu, si cu selectionata a doua, cea pe care o vom alinia. sanatate la toata lumea

 12. @mihnea 7 iulie 2011 at 11:18

  Apropo , Mitu inca joaca in campionatul francez , nu s-a retras . Sa-l punem langa cei 20 de mai sus ?

 13. Gareth Edwards 7 iulie 2011 at 11:37

  Observ ca mai toti cei care se obosesc sa scrie aici sunt zeflemitori…Cati dintre voi sau dintre cunostintele sau prietenii vostri vor sa-si duca odraslele sa faca rugby??? De tot felul de baieti frustrati care vin la rugby pentru ca e „cool decat sa mergi la marlanii aia de la fotbal” m-am saturat…
  N-am auzit de nimeni care sa inceapa o discutie legata de viitorul terenurilor de rugby de pe Dinamo si de pe Parcul Copilului…acolo se doreste sa fie construite blocuri. Tragedia acestui sport la noi este numarul extrem de mic de practicanti…Cauze sunt multiple, majoritatea fiind legate de lipsa banilor…Duceti-va oameni buni copiii sa faca rugby, sa se bucure de atmosfera aparte a acestui joc.

 14. aurica praf de pusca 7 iulie 2011 at 19:07

  Frumoasa excursie

 15. mihnea 10 iulie 2011 at 15:13

  revenim! Daca nu reveneau jucătorii care evolueaza In franţa nu ne calificam asta e clar dar revenind la jucătorii care au participat la calificare si care nu sunt In grupul care va reprezenta romania lipsesc următorii alex manta – valoare incontestabilă motive personale invocate plus clubul le-au cerut lui si lui bogdan bălan neprezentarea la lot ! Cezar popescu nu a reusit sa îsi domine adversarii In meciuri; sârbe modest pt cerinţe actuale;socol capitan valoros din ce sa vazut dar jucator spre final de cariera care dupa ce nu a prins câteva meciuri a căutat nodul In papură si a ieşit In media va arunce In stânga si In dreapt ;coste a participat la prima parte dezastru pt romania nu evolueaza la clubul lui; mitu cel mai bun de departe sa accidentat nu a mai dorit sa revină a participat doar la prima parte dezastruoasa. Dan Dumitru cel mai ghinionist sportiv a reintrat In vederile lotului dar a avut parte doar de accidentari In ultimul an inclusiv acum sunt sigur ca e accidentat. Acum revenind la ceilalţi care nu au participat la calificare dar totuşi îi nominalizaţi nu înţeleg motivul jucători fenomenali dar doar pt ei si cluburile la care activează. Concluzie lipsesc doar 3 jucători manta bălan popescu plus staff-ul francez care a fost ;ultimele meciuri frumoase sau jucat din amintirile lăsate de cei doi antrenori .

Leave A Response