Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Steaua a castigat Memorialul Eroii Revolutiei

4 iulie 2011 TURNEE

Steaua a castigat Memorialul Eroii Revolutiei

Echipa militara s-a impus in finala mare a Memorialului Eroii Revolutiei in fata selectionatei Armatei Britanice si a castigat competitia.

Ros-albastrii au castigat cu 19-15, dupa un meci echilibrat. MVP-ul turneului a fost Danut Dumbrava care a marcat 16 puncte in finala.

Fara mai multi titulari, Farul Constanta a pierdut si cel de al doilea meci. Selectionata Armatei Franceze a invins Farul cu 23-30.

„Sunt fericit din mai multe motive: organizarea turneului a fost buna, Steaua a castigat turneul, feedback-ul delegatiilor straine a fost excelent din punct de vedere al ospitalitatii si al organizarii si nu in ultimul rand deoarece am reusit sa aducem valoare adaugata acestui Memorial, atat din perspectiva echipelor participante cat si pe plan organizatoric.
Nu ne vom opri aici, vom incerca an de an sa venim cu ceva nou, cu ceva in plus, iar acest Memorial sa fie unul de referinta pentru cluburile de la noi din tara. Nu in ultimul rand doresc sa le multumesc celor implicati in organizarea acestui turneu: CSA Steaua, FRR si partenerilor”, a declarat Bobby Durbac pentru FRR.ro .

1,757 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

 1. basil 4 iulie 2011 at 14:18

  intr-adevar un turneu reusit, a fost foarte frumos organizat

 2. Bătrânul 3 4 iulie 2011 at 18:38

  Am rămas, totuși, cu un regret după repriza a III-a. Cum, Dumnezeu, pot englezii și francezii să păstreze viu spiritul acestui sport, iar noi ne uităm la ei și zâmbim cu o suficiență meschină. Pe vremea tinereții mele, parcă jucătorii românii știau să cânte și să savureze momentele de după meci, mai ales atunci când eram învingători. Noi știam ce înseamnă sintagma ”carpe diem” și o aplicam fără greș. Acum stăm și ne uităm ca proștii (scuzați expresia), în timp ce tocmai cei învinși știu să se veselească. O, tempora!

 3. jonah lomu 5 iulie 2011 at 23:04

  aceasta este valoarea rugbyului din romania steaua echipa vicecampioana si ocupanta locului 2 din superliga se chinuie sa bata o echipa de amatori helou mot ai batut niste amatori echipa armatei britanice si armata franceza mot trebuie sa iti ridice boroi statuie ai british lions si selectionata cocosului rusine in primul rand gramezii stelei marele nere care va merge la rwc a fost umilit de un amator dar britanic ce va pati nicu nere cu pilierii titulari ai albionului o umilinta uriasa rusine rusine nesimtitilor

 4. Ionescu Dan Lucretiu 6 iulie 2011 at 16:17

  Execelenta initiativa . Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei 6 Martiri eroi : PETRE ASTAFEI (19 ani in decembrie 1989), BOGDAN STAN (21 de ani), FLORIN BUTIRII (20 de ani), toti componenti ai echipei Rapid Bucuresti, RADU DURBAC, FLORICA MURARIU, ambii internationali romani, si CRISTIAN TOPORAN (19 ani), legitimat la Energia Bucuresti ……..tot respectul cuvenit si familiilor indurerate .
  Pentru anul viitor imi doresc sa sponsorizez si eu cu cat pot ( 2000 lei ) acest turneu .
  Iubesc rugby-ul !
  Hai Steaua – Hai Romania !

 5. PETRICA BARBU 7 iulie 2011 at 20:08

  Felicitari tuturor celor de la Steaua. Excelenta, rememorarea sportivilor disparuti, facuta de dl.DAN IONESCU . Te salut Dane. Coordonatele mele: tel.021-220.27.25 : petricabarbu51@yahoo.com -valabil pentru toata lumea.

 6. gica vacaru 9 iulie 2011 at 23:12

  Toti cei implicati in organizarea memorialului merita felicitari si aprecierea noastra.Nu avem voie sa uitam marile valori care au scris istorie in rugby,si DOAMNE ce multi au fost si unii inca mai sunt printre noi si sa n-e ierte ca nu stim uneori s-ai apreciem. Ptr Lomu.nu trebuie sa fii asa aspru cu jucatorii ca sunt convins ca stii ca sunt echipe de federal 2 care pot lua campionatul lejer in ROMANIA.Nu mai vb de campionatul ANGLIEI .Amatori s-au profesionisti jucatorii de acolo nu au grija zilei de maine .pecand la noi jucatorii de la marea majoritate a echipelor iau salariul dar nu stiu cand.eu cred ca si cluburile merita felicitari pentru ca reusesc sa mentina echipele dar si jucatorii ca fac uneori sacrificii si nu renunta.

Leave A Response