Tuesday 22nd October 2019,
Federatia Romana de Rugby

Primul antrenament cu mingea din aceasta saptamana

23 iulie 2011 First XV

Galbeni vs albastri

Dupa ce vineri au avut in program o vizita la Castelul Peles, Stejarii au sustinut sambata un antrenament pe terenul echipei din Brasov.

Cele patru grupe au lucrat exercitii specifice fiecarui compartiment, dupa care au intrat pe mana preparatorului fizic Olivier Rieg.

Fiecare grupa a trecut apoi printr-un circuit de exercitii fizice.

Dintre acestea cele mai solicitante au fost sprinturile cu parasuta atasata, reprizele de lovituri la sac sau seriile de placaje combinate cu flotari.

La finalul sesiunii de pregatire cei 30 de jucatori au fost impartiti in doua echipe pentru o miuta.

GALERIE FOTO: Antrenamentul Stejarilor de la Brasov

VIDEO: Impresiile Stejarilor si ale antrenorului Romeo Gontineac dupa prima saptamana de antrenament

2,516 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

8 Comments

 1. robert 24 iulie 2011 at 19:59

  eu zic ca antrenamentele astea sunt cele mai adevarate. mai trebuie ca stejarii sa fie dusi la teatru, cinematograf, circ si gradina zoologica si gata, ii spargem pe toti in grupa. dar ce zic eu grupe? Noua Zeelanda va avea o reala problema cu noi.

 2. harri potterash 24 iulie 2011 at 23:44

  e bine ca l ati luat pe ciuntu,a jucat fff bine in sezon ,mai ales in pauze.e cel mai pregatit,barga nu apare barga 25 de milioane salariul lui plus diurna trebe justificat !!!!plss sa l vedem la tv plsss…

 3. altrugby 25 iulie 2011 at 13:04

  Hai sa dam putin credit antrenorilor si jucatorilor. Daca nu iese bine in NZ atunci normal ca vor fi criticati, dar pana atunci putem sa-i sustinem si sa le uram succes. Eu unul sunt cu sufletul alaturi de baieti, stiu cat de grea e pregatirea. Sper ca si ei sa constientizeze ca participarea cu succes la o Cupa Mondiala e cel mai inalt vis pentru un jucator de rugby. Hai Romania!

 4. Suporter 25 iulie 2011 at 17:00

  hai ca am mai castigat inca o cupa mondiala …. felicitari staffului

 5. rugby 25 iulie 2011 at 17:56

  d-l mitrea spune „nu mai suntem atenti la detalii ,cum incepem sa obosim!!!
  au obosit alergand in ritm de vals.
  se zice ca asa cum te antrenezi asa si joci!

 6. centru 25 iulie 2011 at 18:43

  Nu ar fi cazul sa se termine cu gluma si sa se faca apel la oameni seriosi ? In locul sacului de placaj al lui Cazan va fi Albacete , bietul Nere va da ochii nu cu sarma pe care este pus sa mearga ci cu Wilkinson si cu Cohen , pe margine nu vor fi experimentatii Gontineac si Mitrea ci ditamai Martin Johnson isterizandu-si jucatorii sa nu se multumeasca cu 9 eseuri ci sa atace pentru al zecelea … Pe ce lume traiti , federali ? Cu experimente facute de novici am ajuns sa fim batuti de toti din grupa ( in afara Germaniei si Spaniei ) acum 2 ani , acolo ne indreptam , Tincu , Tonita sau Florea nu pot inlocui un antrenor competent si nici tine locul unor jucatori a cincea roata la caruta …

 7. george george 25 iulie 2011 at 19:02

  Hai Romania! Hai Stejarii!
  Cat despre comentariile rautacioase, nu le bagati in seama.

Leave A Response