Sunday 31st May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Selectie pentru lotul national U19

29 iulie 2011 U19

Rugby Romania

Cei mai buni 70 de sportivi de la aceasta categorie de varsta participa in aceste zile la un stagiu de selectie care are loc la Bucuresti.

Dintre acestia se vor alege 35 de jucatori care se vor pregati pentru Campionatul European care va avea loc la Bucuresti in luna octombrie.

Stejareii sustin teste fizice si antrenamente.
Sambata la ora 10.00 pe Terenul 2 al Stadionului National Arcul de Triumf este programat un meci de trial, urmand ca duminica sa fie anuntat lotul largit.

Dupa stagiul din luna iulie va urma un altul in luna august, in perioada 8-12, care va avea ca scop pregatirea celor 35 de jucatori. La finalul selectiei vor ramane numai 26.

Antrenorii acestui lot sunt Razvan Popovici, Cosmin Cioriciu si Horia Hampea alaturi de Directorul Tehnic Hari Dumitras.

1,824 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. MOSUL 29 iulie 2011 at 19:04

    BAFTA…..SA FACETI SELECTIA DUPA CUM CREDE-TI DAR IN TIMP SA VA ASUMATI SI GRESELILE CARE SE VOR TINE DE NOI ROMANI….NIMENI NU MAI JOACA CUM JUCA HARI DUMITRAS SI COLEGI LUI….NU MAI PUN SUFLET POATE IN TIMP FRR VA AJUTA ACESTI COPII CU DOCUMENTE, FILMARI,JUCATORI CARE LE VOR ARATA CE INSEAMNA DRAGOSTEA PENTRU ACEST BLESTEMAT DE BALON,ASA CA LATURA UMANA ESTE MAI I9MPORTANTA DECAT CEA MATERIALA POATE DACA VOM IUBI ACEST SPORT MINUNAT VOM AVEA PARTE DE MULTE BUCURI …..SI IERTATI-MA NU INTERESE…..CU STIMA UN SIMPLU RUGBYST…HAI ROMANIA

Leave A Response