Monday 10th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ziua 2: Stejarii au luat parte la “caps ceremony”

2 septembrie 2011 First XV, RWC 2011

Romanii au fost primiti cu dansuri maori de organizatori

Vineri, componentii echipei nationale au inceput ziua cu un antrenament pe terenul partial acoperit cu zapada din Ashburton.
Sesiunea de pregatire a durat aproximativ o ora si jumatate.

Romanii s-au bucurat de un public numeros, compus din elevi de la scolile si gradinitele din apropiere. Jucatorii romani le-au multumit la final pentru suport si s-au fotografiat cu micutii.

Dupa amiaza, Tincu si ceilalti Stejari au mers la sala de forta.

Incepand cu ora 17:30 delegatia Romaniei au luat parte la caps ceremony”, ceremonia prin care fiecare Stejar a primit o sapca prin care se atesta calitatea de jucator la o Cupa Mondiala. Sepcile au fost oferite de vice-presedintele IRB Bill Beaumont.

Ceremonia a fost una impresionanta. Dupa discursuri si cantece maori din partea organizatorilor, Stejarii au interpretat melodia romaneasca “Ioane, Ioane”, fiind acompaniati de toata sala.

A venit apoi randul romanilor din Ashburton sa ii impresioneze pe Stejari. Discursul tinut de o reprezentanta a comunitatii romane imbracata in costum national a fost apreciat de jucatoii romani. Spre final, Roxana, o tanara stabilita in Noua Zeelanda, i-a impresionat pe Stejari si pe toti cei din sala cu cantecul “M-am nascut in Romania” .

GALERIE FOTO

4,185 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response