Saturday 15th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Manta s-a accidentat. Repaus intre trei si sase luni.

1 decembrie 2011 TOP 14

Alex Manta.

Aseara, in Top 14, a avut loc jocul restant intre Lyon si Montpellier. Echipa romanilor Manta si Balan, Lyon, a ramas pe ultimul loc in clasament, dupa infrangerea suferita cu scorul de 30-10. Oaspetii au marcat doua eseuri, prin Tulou si Audrin, iar Bustos Moyano a fost imbatabil in fata buturilor, transformand o incercare si sase lovituri de pedeapsa. Pentru Lyon a inscris o incercare Ratianidze, iar Loursac a marcat o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Manta s-a accidentat grav in minutul 33.

Romanul a efectuat astazi un RMN, rezultatele nefiind deloc imbucuratoare.

 Optarul nostru si-a rupt unul din tendoanele importante ale gambei piciorului drept.

“Saptamana viitoare ma voi opera. Perioada de repaus este intre trei si sase luni.  Am contestat un balon si adversarii au venit peste mine. Am rezistat dar din pacate mi-am rupt acest tendon”, a declarat Manta pentru FRR.ro.

Si celalalt roman al lui Lyon, Bogdan Balan, este in recuperare dupa o operatie la genunchi. Acesta va reveni pe gazon in martie sau aprilie.

Intr-un alt meci restant, disputat marti seara, Biarritz a invins Bayonne cu 21-19. Singurul eseu al partidei a apartinut oaspetilor, prin Lacroix, in minutul 73. Boyet a adus punctele suplimentare, in contul sau mai fiind trecute alte 4 lovituri de pedeapsa. Gazdele s-au impus gratie preciziei uverturii Peyrelongu, care a transformat 5 lovituri de pedeapsa, care au fost stralucit completate de centrul Traille, cel care a inscris doua dropgoluri. La pauza, Biarritz a condus cu 12-6. Biarritz este acum pe penultimul loc in clasament, avand 14 puncte, unul mai mult decat lyonezii lui Manta si Balan.

2,033 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Xenia Lungeanu 1 decembrie 2011 at 21:50

    sanatate alex si recuperare rapida sa iasa bine operatia
    Lungeanu

Leave A Response