Dueluri romanesti in Pro D2

Petrisor Toderasc.

Etapa a XIV-a a esalonului secund din rugby-ul francez, Pro D2, a programat doua dueluri intre echipe la care activeaza jucatori romani.

La Rochelle, cu Petrisor Toderasc doar rezerva, a invins cu un categoric 34-3 pe propriul teren pe Aix-en-Provence, formatie care nu s-a folosit de serviciile lui Ursache sau Lazar. Gazdele au marcat cinci eseuri in acest joc, intrand in posesia punctului bonus.

Intr-un alt meci, Perigueux a pierdut dramatic, la limita, contra celor de la Tarbes. La final, tabela a indicat 22-21 in favoarea oaspetilor, care l-au avut in linia a doua pe Marius Sirbe. Tot in linia a doua, insa la gazde, a fost titular Petrichei, in timp ce Maris nu a fost utilizat de cei de la Perigueux.
Tarbes a fost marcatoarea singurului eseu al meciului, prin centrul Goneva, in minutul 52. Altfel, jocul s-a transat la but, Botica, pentru Periguex marcand de sapte ori din lovituri de pedeapsa, in timp ce Fortassin, de cealalta parte, a fost autorul unei transformari, a patru lovituri de pedeapsa si a unui dropgol. La pauza tabela a indicat egalitate, 6-6.

In clasament, La Rochelle se afla pe locul 5, cu 38 de puncte. Aix-en-Provence este pe 10, cu 35 de puncte, iar Tarbes pe 11, cu 34 de puncte. Perigueux se afla pe ultima pozitie in ierarhie, cu doar 14 puncte in cont.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile