Sunday 20th October 2019,
Federatia Romana de Rugby

Niciun rugbyst roman in sferturile de finala ale cupelor europene

23 ianuarie 2012 INTERNATIONAL

Ion Paulica.

Bordeaux Begles a pierdut in ultimul joc din Amlin Challenge Cup, 13-36, in deplasarea sustinuta pe terenul celor de la London Wasps. Silviu Florea nu a fost convocat pentru acest joc, fiind odihnit pentru meciurile din competitiile interne.

Perpignan a pierdut cu scorul de 31-14 în fata celor de la Exeter, in deplasare, ocupand astfel doar locul secund in grupa, cu 18 puncte. Francezii nu au insa un punctaj prea bun pentru a ajunge, de pe locul secund, in sferturile de finala. Dintre cei doi internaţionali romani, doar Tincu a fost folosit, el fiind introdus pe teren în minutul 71. Tonita nu a fost convocat.

Lyon, fara Manta si Balan, care se refac dupa accidentarile suferite, a castigat surprinzator cu 21-13 in fata celor de la Newcastle, fara niciun folos insa, pentru ca francezii nu ocupa decat locul al treilea in grupa. Victoria lor ii încurca insa pe britanici, care astfel pierd sferturile de finala.

Singurul vorbitor de limba romana care merge mai departe este moldoveanul Vadim Cobilas, care, in ciuda infrangerii echipei sale, Sale Sharks, 9-19 acasa cu Brive, avanseaza de pe locul secund in grupa.

In Heineken Cup, Paulica Ion nu a jucat in ultimul meci al echipei sale, London Irish, care a pierdut cu scorul de 34-11 in deplasarea efectuata in Scotia, pe terenul celor de la Edinburgh. Echipa romanului se afla pe locul 3 in grupa si nu se califica mai departe.

804 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response