Thursday 13th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Bob Dwyer Rugby Workshops – cursuri de rugby in Asia

31 ianuarie 2012 E-Antrenor

E-Antrenor.

Bob Dwyer, antrenorul care in 1991 a castigat Cupa Mondiala alaturi de echipa Australiei si Mike Penistone, fostul director de inalta performata al Leicester Tigers, singurul club de rugby din Anglia care a cucerit de 9 ori titlul national, vor conduce, in acest an, un curs de pregatire in Phuket. Acesta se va desfasura in perioada 9-11 martie 2012 si face parte din programul “Make Thailand Your Exotic Rugby Destination”.

Cursul este deschis atat pentru jucatori, cat si pentru antrenori, femei sau barbati, indiferent de nivelul de pregatire in domeniu si are ca scop pregatirea acestora ca antrenori profesionsti de rugby, ce vor putea sa impartaseasca cunostiintele acumulate in toata Thailanda. Cursul dureaza trei zile, iar cei care il absolva participa automat la alte doua cursuri de cate trei zile fiecare. La final, participantii primesc o diploma care ii atesta ca antrenori. Suportul de curs il reprezinta manualul pentru antrenori scris de Bob Dwyer, dar si site-ul www.bobdwyerrugby.com.

Bob Dwyer si Mike Penistone sunt de parere ca oricine va absolvi cursul isi va imbunatati considerabil atat calitatile de jucator, cat si cele de antrenor, cursul avand atat o parte teoretica, cat si una practica.

1,812 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response