Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Belgia – Olanda 58-3 in CEN, grupa valorica 1B

29 februarie 2012 INTERNATIONAL

FIRA-AER.

Echipa nationala a Belgiei a ydrobit Olanda, in acest week-end, intr-un meci care a contat pentru grupa valorica 1B a Cupei Europei pe Natiuni. Belgienii s-au impus cu scorul de 58-3 in fata olandezilor, marcand un numar de 10 eseuri pe parcursul jocului.

La olandezi a evoluat in repriza secunda si pilierul de origine romana Costin Buburuzan. Rugbystii din Tara Lalelelor au primit patru cartonase in acest meci. Jordy Bonhof, linia a doua a oaspetilor, a reusit chiar performanta de a incasa doua avertismente, in minutele 27 si 40, aratandu-i-se cartonasul rosu.

Belgia este actualmente lidera grupei valorice 1B din CEN, cu 28 de puncte acumulate in 7 etape. Polonia este a doua, cu 25 de puncte din 8 meciuri, iar Moldova pe trei, cu 24 de puncte din 7 jocuri. Cehia ocupa locul 4, cu 19 puncte, Germania este penultima, cu 11 puncte, iar Olanda incheie plutonul, cu un singur punct.

Meciul hotarator pentru primul loc va avea loc la Chisinau, in data de 10 martie, cand Moldova primeste replica Belgiei.

Prima clasata va promova in grupa valorica 1A, unde va lupta, alaturi de Stejari, pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

1,570 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

Leave A Response