Tuesday 07th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Marius Tincu, inainte de Romania-Georgia: Meciul reprezinta o finala pentru noi

8 martie 2012 First XV

Romania.

Cu doar doua zile inainte de cel mai greu meci al Romaniei din acest inceput de an, Marius Tincu, Paulica Ion, Hari Dumitras, Milton Haig – antrenorul nationalei Georgiei si Iuri Natriashvili – vice-capitanul gruzinilor au stat fata in fata cu jurnalistii.

Marius Tincu este de parere ca “meciul reprezinta o finala pentru noi, dar si revansa pentru infrangere de la Cupa Mondiala.”

“Meciul este evenimentul primaverii la nivel rugbystic. Georgia este un adversar puternic, fiecare isi joaca sansa cum stie mai bine, atat timp cat ramanen fair-play”, a subliniat si antrenorul principal Hari Dumitras.

Declaratiile celor doi au fost intarite de pilierul Paulica Ion, care declara ca Romania trebuie sa isi ia revansa pentru meciul pierdut la Cupa Mondiala. El a facut apel la suporteri sa fie cat mai multi pe Arcul de Triumf, sambata, de la 17.00.

Milton Haig, antrenorul neo-zeelandez al gruzinilor spune ca “este un meci important pentru ambele echipe”. El mentioneaza ca au venit determinati sa castige si vor face tot posibilul sa-si indeplineasca obiectivul.

Fostul jucator al Farului, Iuri Natriashvili, actualmente la Brive considera si el partida o finala in care fiecare echipa are 50% sanse de castig.

La final, Hari Dumitras, antrenorul principal al Stejarilor, a precizat ca “echipa are nevoie de liniste, incredere, determinare si daruire. Ne ajuta enorm si publicul care vine meci de meci pe stadion, dar si Federatia care ne-a oferit, de fiecare data, cele mai bune conditii. Cu Rusia am avut un meci bun, cu putine greseli, iar rezultatul a venit logic. Obiectivul pentru echipa nationala este sa jucam un rugby de calitate si jucatorii sa vina cu placere la echipa”.

FRR a anuntat ca pentru meciul de sambata, biletele la tribuna I s-au epuizat.

Femeile vor fi rasfatate sambata pe stadionul Arcul de Triumf, jucatorii care nu vor prinde 22-ul Romaniei, vor oferi flori tuturor doamnelor si domnisoarelor aflate pe stadion.

Partida va fi arbitrata de o brigda engleza, la centru fiind John Paul Doyle, ajutat de Andrew Small si Paul Dix .

2,314 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

16 Comments

Leave A Response