Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejareii s-au plimbat cu barcile de mare viteza pe ocean

10 martie 2012 NATIONALA

Stejareii au avut o zi de relaxare.

Dupa meciul castigat impotriva Canadei, componentii nationalei U20 a Romaniei au avut o zi libera.

Colegiul unde sunt cazati, Shawnigan Lake School a decis sa ii premieze pe Stejarei pentru meciul de miercuri si pentru modul in care s-au purtat si i-au trimis la o plimbare cu barcile de mare viteza pe ocean unde sa poata vedea balenele. Costul acestei excursii (aprox. 3000$ canadieni) a fost suportat integral de scoala respectiva.

Din pacate nu au vazut balene dar s-au multumit cu leii de mare si delfinii care inotau pe langa barci. De asemenea, au avut ocazia sa vada si cateva insule din SUA, rezervatii naturale particulare in care pana acum cativa ani se gaseau si rinoceri.

“A fost o experienta placuta atat pentru baieti cat si pentru noi. Tin sa precizez ca aceasta iesire o programasem si noi sa o facem insa vazand costurile am renuntat, insa scoala s-a oferit sa ne plateasca tot adica 3000$ canadieni, fiind placut surprinsi de modul nostru de comportament si de disciplina de care dau dovada baietii”, a declarat pentru FRR.ro managerul Rares Manolache.

Jucatorii au avut vineri o sesiune de antrenament in sala de forta, iar dupa amiaza au avut programat antrenamentul capitanului, ocazie cu care au vazut si suprafata de joc care este artificiala, de noua generatie.

Delegatia Romaniei se va trezi sambata dimineata pentru a vedea meciul Romania – Georgia.

Mai multe foto AICI.

1,593 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response