Saturday 08th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Statistici IRB Nations Cup

12 iunie 2012 INTERN

IRB Nations Cup.

Este al saselea an consecutiv cand Bucurestiul gazduieste turneul IRB Nations Cup, in cei sapte ani de cand exista competitia. Prima editie a avut loc in Lisabona, Portugalia.

LIderul punctelor marcate pana acum este italianul Luciano Orquera, cu 119 puncte marcate. Este urmat de clasament de romanii Danut Dumbrava (70 puncte) si Florin Vlaicu (49 puncte).

Cele mai multe incercari apartin argentinianului Joaquin Tuculet, la egalitate cu sud-africanul Siyanda Grey, fiecare avand in cont cate sase eseuri. Catalin Fercu este cel mai bun marcator roman de incercari, cu trei reusite la activ.

Cele mai multe lovituri de pedeapsa transformate in puncte apartin italianului Luciano Orquera cu 33 de tentative de tinta reusite. Danut Dumbrava (19 penalitati) si Florin Vlaicu (12 penalitati) sunt urmatorii in clasament.

Uruguayanul Jeronimo Etcheverry a marcat doua drop-goluri pana acum la IRB Nations Cup, fiind singurul jucator care a trecut borna de unu la acest capitol.

Dimofte si Fercu sunt jucatorii cu cele mai multe aparitii in meciurile de la IRB Nations Cup, fiecare cu cate 14. Vlaicu este in spatele lor cu 12 selectii.

1,323 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response