Thursday 04th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Staff-ul echipei nationale in vizita la Iasi, Suceava, Gura Humorului si Baia Mare

27 august 2012 INTERN

Lynn Howells si Hari Dumitras.

Antrenorul principal al Romaniei, Hari Dumitras, alaturi de Lynn Howells si Neil Kelly au vizitat mai multe cluburi de juniori si seniori la sfarsitul acestei saptamani.

Miercuri, 22 august, la Iasi, acestia s-au intalnit cu presedintele clubului Politehnica CSMS Iasi, Leonid Antohi, si cu cei doi tehnicieni, Constantin Verives si Ioan Iftode, dupa care au participat la antrenamentul echipei moldave.
In cursul saptamanii 27 august-1 septembrie, Hari Dumitras va lua parte la cantonamentul echipei de seniori, pentru a lucra partea ofensiva.

Impreuna cu Constantin Vlad, cei trei antrenori s-au intalnit joi cu primarul din Suceava Vasile Lungu care i-a asigurat de intreg sprijinul pentru activitatea rugbystica din zona. Pe langa de echipa de seniori, Suceava are si doua grupe de copii si va avea si o echipa de juniori din toamna.

Dumitras, Howells si Kelly au ramas placut impresionati de conditiile de la clubul din Gura Humorului. Acompaniati de antrenorul Florin Nistor, ei au vizitat baza sportiva si au asistat la antrenamentele copiilor si juniorilor.

La Baia Mare au vizitat baza sportiva CSS Siromex, acompaniati de Razvan Popovici si apoi au vizionat meciul din SuperLiga CEC Bank dintre Baia Mare si Steaua.
Dupa meci au urmat intalniri cu antrenorul Eugen Apjok si cu componentii echipei nationale.

Weekendul s-a incheiat cu vizionarea partidei Farul-Timisoara impreuna cu Petre Ianusevici, Antrenorul federal.

1,700 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response