Tuesday 11th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stefan Demci: Niciodata nu as juca la Steaua

29 august 2012 INTERN

Stefan Demci.

Ieri, 28 august, managerul general al echipei de rugby Dinamo Bucuresti, Stefan Demci, a fost invitatul unei emisiuni la Radio Sport Total FM.

Fostul international a vorbit despre greutatile materiale cu care se confrunta echipa sa si despre faptul ca a fost nevoit sa renunte la o serie de jucatori cu salarii mari, dupa ratarea obiectivului stabilit, adica intrarea in play-off.

Pe de alta parte, pariul pe termen lung al lui demci este Marius Antonescu, jucatorul de linia a II-a pe care antrenorul din soseaua Stefan cel Mare il vede in scurt timp in campionatul francez. Demci i-a mai evidentiat pe Barbuliceanu, Badalicescu, Tamba, Dobre, Adascalitei, Barbu, Statulescu, Tasca si asa mai departe. Stefan Demci a mai explicat si faptul ca sponsorii nu pierd nimic daca ajuta un club sportiv, facand referire in acest sens la legislatia in vigoare.

Demci a mai precizat ca Dinamo Bucuresti este clubul in spiritul caruia a crescut si care l-a format ca om si ca rugbyst, avand o datorie morala fata de culorile alb-rosii. “M-as duce oriunde in alta parte sa muncesc, cu exceptia Stelei. Spiritul dinamovist ma impiedica sa lucrez vreodata pentru marea noastra rivala. De altfel, cred ca nici ei nu ar accepta”, a mai adaugat antrenorul dinamovist.

2,189 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

5 Comments

Leave A Response