Monday 16th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Academia Militara Chisinau va avea echipa de rugby

19 septembrie 2012 INTERNATIONAL

Rugby Romania.

Studentii Academiei Militare a Fortelor Armate „Alexandru cel Bun” vor participa in premiera absoluta la turneul international de rugby din anul 2013.

Decizia a fost luată în cadrul întrevederii comandantului-rector al institutiei, colonelul Mihail Buclis, cu John Broadford, directorul Programului SOS Lord’s Tavernes Kit Aid din Marea Britanie, si Vasile Revenco, presedintele Federatiei de profil din Republica Moldova.

Potrivit colonelului Mihail Buclis, partile au discutat aspectele logistice si de antrenament ale echipei nou-formate din cadrul academiei, primele seturi de echipament fiind donate de reprezentul Programului SOS Lord’s Tavernes Kit Aid.

„Speram ca acest gen de sport va fi practicat în toate unitaţile militare, astfel încat in viitor Armata Nationala sa aiba o evolutie de succes la competitiile internationale”, a mentionat colonelul Buclis.

La randul sau, John Broadfoot a salutat initiativa crearii unei echipe de rugby intr-o instituţte militara moldoveneasca, exprimandu-si increderea ca acest gen de sport va deveni la fel de popular in Republica Moldova precum este în Marea Britanie.

1,603 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response