Friday 30th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Marius Mitrea-Romanul din Pro 12 si Amlin Challenge Cup

1 octombrie 2012 INTERN

Arbitrul Marius Mitrea.

Marius Mitrea este un roman stabilit in Italia, acolo unde a si luat contact cu rugby-ul. Plecat din Galati dupa terminarea liceului, Marius a inceput sa practice rugby-ul in liga secunda la echipa Paese. O accidentare insa a pus capat destul de repede carierei de jucator trecand astfel la arbitraj.

Este deja al saselea sezon in care arbitreaza partide din Campionato Eccellenza, Rabo Direct Pro 12, Amlin Challenge Cup si mai nou Top 14. A fost delegat de asemenea sa conduca partide din cadrul Cupei Europene a Natiunilor sau Cupa Mondiala de Juniori U20 din 2010.

In ceea ce ne priveste, a arbitrat doua partide ale Lupilor in Amlin Challenge Cup in sezonul 2011-12, cele impotriva lui Stade Francais si Worcester.

In acest sezon, Marius Mitrea a condus patru partide din Rabo Direct Pro 12, ultimul fiind chiar in etapa de la sfarsitul saptamanii, atunci cand a arbitrat jocul Cardiff Blues-Ulster.

La sfarsitul saptamanii viitoare va conduce in Top 14 partida dintre Bordeaux-Begles si Toulouse, apoi va oficia in Amlin Challenge Cup la intalnirile dintre London Welsh, echipa romanului Paulica Ion si Stade Francais respectiv Gloucester-Bordeaux-Begles.

1,757 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response