Alin Petrache: Arbitrii romani vor oficia la finalele Play-Out. Situatia este sub control

Alin Petrache.

Alin Petrache s-a intalnit in aceasta dimineata cu mai multi reprezentanti ai arbitrilor pentru a detensiona situatia aparuta la nivelul Comisiei Centrale de Arbitri.

Dupa mai multe discutii cu oficialii romani, s-a ajuns la un consens, arbitrii urmand sa oficieze astazi atat la toate competitiile din ligile inferioare, cat mai ales la finalele Play-Outului SuperLigii CEC Bank.

“Am convenit sa nu perturbam activitatea jucatorilor si cluburilor din Divizia A si Diviziile de Juniori. Am apreciat ca si arbitrii au precizat de la inceput ca nu vor sa dea peste cap toate competitiile dar si faptul ca era necesara o discutie pentru a dezamorsa situatia. Voi discuta cu colegii mei pentru a modifica manualele de turneu, astfel incat echipele care doresc sa participe in competitiile organizate de FRR trebuie sa fie de acord ca vor fi arbitrate de romani de la inceput pana la sfarsit. Voi face lobby ca arbitrii romani sa conduca semifinalele si finala Cupei Romaniei din acest an, pentru a nu pierde munca depusa pe acest segment din ultimii ani si pentru ca Romania sa aiba in continuare arbitri delegati la partide internationale”, a precizat Petrache.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile