Friday 28th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Canterbury, de neoprit

11 octombrie 2012 ITM CUP

ITM Cup.

Canterbury au preluat sefia clasamentului in Premiership dupa o noua victorie la scor.

De acesta data “ros-negrii” s-au impus la Napier in fata lui Hawke’s Bay cu scorul de 44-3. A fost o partida fara istoric, Canterbury reusind sase incercari prin G.Whitelock, C.Taylor, McNicholl, Manu, L.Whitelock si M.Todd.

Punctele gazdelor le-a reusit Horell dintr-o lovitura de pedeapsa. In ceea ce-i priveste pe Hawke’s Bay acestia sunt tot mai aproape de retrogradare, ultima etapa fiind decisiva in acest sens.

In celalat joc al rundei, Tasman s-au impus surprinzator la Pukekohe in fata liderului din Championship, Counties Manukau. “Makos” au controlat partida si au reusit trei incercari prin dubla lui Betham si Malneek, cel care a sarbatorit cea de-a 100-a partida in campionatul provinciilor din Noua Zeelanda. Tupou a salvat cu un eseu onoarea echipei conduse de Tana Umaga. Cu aceasta victorie Tasman si-a asigurat locul in play-off unde va lupta pentru promovarea in Premiership.

Cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat in Premiership, Canterbury, Wellington , Auckland si Taranaki si-au asigurat pozitia pentru a participa in play-off.

In Championship Counties Manukau, Otago si Tasman sunt sigure de prezenta in play-off. Ultima etapa va decide si cea de-a patra echipa, in lupta fiind Northland, Southland si Manawatu.

Ultima etapa a sezonului regulat se va disputa intre 11 si 14 Octombrie si va programa partidele:
Otago-Auckland
Southland-Manawatu
Northland-Counties Manukau
Waikato-Hawke’s Bay
Tasman-North Harbour
Wellington-Taranaki
Canterbury-Bay of Plenty

1,334 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response