Bath s-au impus dramatic in fata lui Agen

Bath Rugby.

In Amlin Challenge Cup, grupa a 4-a, cea din care fac parte si Lupii Bucuresti, Agen si Bath au disputat prima partida a celei de-a doua etape.

Agen au inceput jocul in forta si inca din minutul trei au deschis scorul. Uvertura R.Lagarde a trimis un balon de urmarire pe care B.Petre l-a recuperat, reusind prima incercare a partidei.

Agen a continuat in nota de dominare pana aproape de finalul reprizei, insa nu a reusit sa strapunga apararea bine asezata a englezilor. Cu cinci minute inainte de finalul primei parti insa situatia s-a schimbat, jocul mutatndu-se in apropierea terenului de tinta al gazdelor. Astfel dupa o gramada ordanata cu introducerea celor de la Agen, balonul a iesit ciudat spre terenul de tinta al acestora si Claassens atent , pe faza, a marcat prima incercare pentru Bath. La pauza rezultatul a fost Agen-Bath 10-8.

Partea secunda a inceput cu o penalitate fructificata de R.Lagarde. Replica englezilor a venit insa imediat, aripa Eastmond reusind al doilea eseu pentru Bath care au preluat conducerea pe tabela de marcaj. R.Lagarde in zi de sut, a readus avantajul pentru francezi dintr-o penalitate, dar nu pentru multa vreme , deoarece dupa o actiune consistenta, apararea lui Agen nu a reusit sa-l opreasca pe Donald care a marcat a treia incercare pentru Bath.

La scorul de 20-16 pentru Bath, R.Lagarde a readus speranta francezilor , marcand din doua penalitati, una de la 50 de metri cealalta de la peste 40 de metri si cu cinci minute inaite de final Agen conduceau cu 22-20. A venit insa un cartonas galben primit de flankerul D.Lagarde si Agen au jucat ultimele minute in inferioritate numerica.

Bath au profitat de situatia creata si la ultima faza a jocului internationalul Springboks, F.Louw a marcat al patrulea eseu al victoriei si implicit al punctului bonus ofensiv.

Uvertura Donald a transformat incercarea iar Bath s-au impus cu rezultatul de 27-22 pe Stade Armandie.

Sambata cu incepere de la ora 15:00 pe stadionul Arcul de Triumf, Lupii Bucuresti si Calvisano vor disputa cea de a doua partida programata in aceasta runda, in grupa a 4-a din cadrul Amlin Challenge Cup.

Foto: www.bathrugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile