Monday 08th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Wallabies au oprit seria de succese consecutive reusite de All Blacks

20 octombrie 2012 INTERNATIONAL

Bledisloe Cup.

Australia si Noua Zeelanda au disputat la Brisbane al treilea joc contand pentru Bledisloe Cup din acest an.

Desi soarta trofeul a fost decisa in cele doua partide castigate de neozeelandezi in Rugby Championship, ramamsese in joc orgoliul si cursa All Blacks spre doborarea recordului de victorii consecutive in partide test.

Wallabies au jucat extrem de motivat si au aratat mult mai bine decat in recent incheiata competitie suprema a emisferei de sud, Four Nations. A rezultat astfel o inclestare dura, All Blacks fiind dupa mai bine de un an aprope de o noua infrangere si tot in fata “cangurilor”.

Niciuna dintre echipe nu a reusit eseul, punctele marcate fiind in exclusivitate opera transformerilor. Harris a concretizat cinci penalitati, Beale una iar pentru All Blacks Carter a transformat in pucte sase din cele opt tentative de tinta avute.

Ultima faza a partidei putea fi decisiva. Australienii s-au apropiat amenintator de terenul de tinta al neozeelendazilor, dar acestia dupa o greseala a “cangurilor” au preluat initiativa. Dupa mai multe faze succesive de atac All Blacks i-au impins pe Wallabies pana in 22-ul propriu. Balonul a fost scos pentru Carter care a ratat insa de putin dropgolul victoriei in minutul 84.

Partida s-a terminat la egalitate 18-18 si Noua Zeelanda a ramas la borna 16 in privinta succeselor in serie, in timp ce talonerul Mealamu a ajuns la selectia cu numarul 100.

Pentru ambele echipe urmeaza turneul din Europa. Australia va intalni Anglia, Italia si Tara Galilor, iar Noua Zeelnada pe Scotia, Italia, Tara Galilor si Anglia.

1,359 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response