Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Georgia U19 a debutat cu victorie la Campionatul European

28 octombrie 2012 U19

FIRA-AER.

Ieri, la Campionatul European sub 19 ani care se disputa in Portugalia, intr-un meci contand pentru grupa din care face parte si selectionata Romaniei, Georgia s-a impus cu scorul de 31-13 in fata nationalei Spaniei.

Ibericii nu au putut face fata ritmului  ex-sovieticilor, care, pana la final, au reusit sa inscrie patru eseuri, fata de cele doua ale spaniolilor.

La pauza, georgienii au condus cu scorul de 17-8.
La iberici a evoluat ca titular, pe post de centru, un jucator de origine romana, Paul Florea. In repriza a doua, la spanioli, in linia a II-a, a intrat un alt roman, George Bucur.

Reprize de 30 de minute la CE U19
La sedinta managerilor, care a precedat debutul competitiei, s-a luat decizia ca o partida sa fie compusa din doua reprize a cate 30 de minute.

Finala continentala va avea o intindere de 70 de minute, adica doua reprize a cate 35 de minute. Campioana continentala se va califica direct la Cupa Mondiala de juniori, in timp ce, la un cartonas galben, un jucator va petrece pe banca de pedepse opt minute si jumatate.

In primul meci din grupa noastra, Georgia a trecut de Spania cu 31-13. In grupa B, Portugalia a invins Rusia cu 14-8. Romania debuteaza pe data de 29 octombrie, la Lisabona, impotriva Spaniei. Tot pe 29 octombrie, Belgia intalneste Rusia, in grupa B.

Rezultate grupa A.

Rezultate grupa B.

1,544 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response