Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sale Sharks, la prima victorie in Aviva

5 noiembrie 2012 AVIVA PREMIERSHIP

Aviva Premiership.

Sale Sharks, cu pilierul moldovean Vadim Cobilas in teren din minutul 69, a reusit prima victorie in actuala stagiune a Aviva Premiership.

Rechinii s-au impus pe teren propriu, cu 21-9, in fata altei codase, London Irish.

Gazdele au marcat in aceasta intalnire doua eseuri, prin MacLeod si Leota. Sale a ajuns la 6 puncte, fiind in continuare ultima, in timp ce London Irish este pe locul 11, cu doar 10 puncte.

Leicester Tigers a castigat cu 16-12 in fata celor de la Northampton. Tigrii au marcat singurul eseu al meciului, prin centrul Smith, restul punctelor venind din tentativele de tinta. Oaspetii au condus la pauza cu 6-3.

Exeter s-a impus clar cu 33-9 in fata celor de la Worcester, care inca nu se regasesc. Camacho, Thomas si Moon, ultimii doi dupa minutul 70, au semnat incercarile gazdelor.

Derby-ul rundei a fost intre Harlequins si Gloucester, campionii castigand finalmente cu 28-25. Brown, Hooper si Smith au marcat trei eseuri pentru arlechini inca din prima parte a meciului, asigurand astfel o diferenta confortabila pe tabela de marcaj.

La pauza a fost 20-12, celelalte puncte ale lui Harlequins fiind marcate de Evans. De partea cealalta, Burns i-a tinut pe oaspeti in joc, cu loviturile de pedeapsa concretizate in puncte. Twelvetrees a marcat un eseu pentru Gloucester in ultimul minut, transformat de acelasi Burns, ceea ce a echivalat cu punct bonus defensiv in contul oaspetilor.

Saracens s-a impus greu, cu 29-24, in fata celor de la London Wasps. Dupa 14-14 la pauza, cu toate ca au marcat doua eseuri, prin Varmdell si Davies, oaspetii au cedat la o diferenta de doar cinci puncte. Saracens a punctat prin incercarea lui Hargreaves, la care s-au adaugat tentativele de tinta ale lui Hodgson. Mordt, inlocuitorul sau temporar, a inscris si el trei puncte pentru echipa sa.

London Welsh a obtinut o victorie mare, 16-9 pe teren propriu, in fata puternicei echipe Bath. Cele doua echipe au mers cap la cap pana in ultimul minut, cand aripa Scott a marcat singurul eseu al intalnirii. In rest, Henson a inscris din doua penalitati, iar Ross dintr-o lovitura de pedeapsa si o transformare pentru invingatori. Donald a realizat puncte din trei penalitati pentru Bath. La gazde, pilierul roman Paulica Ion a fost pe teren pana in minutul 64. La pauza, London Welsh a condus cu 6-3.

Clasamentul Aviva Premiership:

Clasament.

1,064 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response