Friday 15th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Statele Unite au invins categoric Rusia

10 noiembrie 2012 INTERNATIONAL

SUA Rugby.

In oraselul galez Colwyn Bay, Statele Unite si Rusia au dat startul partidelor test din aceasta toamna.

Americanii au aratat o forma deosebita si i-au invins pe rusi, asa cum o facusera si in anterioarele doua dispute directe, 32-25, in Churchill Cup si 13-6, la Cupa Mondiala.

“Vulturii” au dominat prima parte a jocului, pentru ca apoi sa apere avantajul luat pe tabela de marcaj in fata lui Artemyev si a colegilor sai.

Statele Unite au marcat nu mai putin de sase incercari, mijlocasul la gramada Robbie Shaw reusind sa culce balonul in terenul de tinta al “ursilor” de doua ori, in timp ce Fry, L’Estrange, Doyle si Wyles cate o data. Fundasul Wyles a mai contribuit la aducerea de puncte in contul americanilor prin transformarea a cinci din cele sase eseuri.

Rusii au ripostat prin doua eseuri semnate de flankerul Temnov si unul reusit de aripa Ostroushko. Klyuchnikov a transformat una dintre incercari si a concretizat trei lovituri de pedeapsa.

La finalul partidei tabela de marcaj a consemnat rezultatul SUA-Rusia 40-26.

Viitorii nostri adversari, Statele Unite, pe care-i vom intalni pe 24 noiembrie la Bucuresti, au evoluat in formula: 15 Chris Wyles, 14 Cornelius Dirksen, 13 Paul Emerick, 12 Andrew Suniula, 11 Luke Hume, 10 Toby L’Estrange, 9 Robbie Shaw, 8 Todd Clever, 7 John Quill, 6 Scott Lavalla, 5 Louis Stanfill, 4 Brian Doyle, 3 Eric Fry, 2 Chris Biller, 1 Shawn Pittman
Rezerve: 16 Zach Fenoglio, 17 Nick Wallace, 18 Tony Purpura, 19 Inaki Basauri, 20 Peter Dahl, 21 Mike Petri, 22 Roland Suniula, 23 Gearoid McDonald

Intalnirea a fost arbitrata de galezul Leighton Hodges care astfel si-a facut debutul in partidele test, el fiind cel care va oficia la centru in disputa dintre Romania si SUA.

1,341 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response