Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Activitate intensa in rugby-ul de peste Prut

13 noiembrie 2012 INTERNATIONAL

Federatia de Rugby din Moldova.

In acest week-end, in Republica Moldova s-au desfasurat mai multe competitii de rugby in 7.

Astfel, la Cojusna a avut loc ultima etapa a Cupei FRM, competitie castigata de Academia Militara “Alexandru cel Bun” – 1, formaţie care a fost urmată în clasament de cei de la CS Cojusna. La competitia care a avut un calendar format din patru runde, au luat parte patru echipe.

In comuna Drasliceni, din raionul Criuleni, a fost o veritabila sarbatoare ovala. Mai intai, Olimp Electromas Tiraspol a devenit campioana nationalala rugby in 7, chiar daca in finala etapei a doua a campionatului Moldovei a cedat cu 42-5 in fata celor de la USEFS Chisinau, cei care aveau sa cucereasca medaliile de argint. Opt formatii s-au aflat la startul acestei intreceri, care s-a intins pe durata a doua runde.

Tot la Drasliceni a avut loc si Cupa comunei Drasliceni la juniori U14 si U15, pentru rugby in 7. La U14 s-a impus SS Drasliceni, dupa o victorie cu 17-12 in finala, contra celor de la Olimp Electromas Tiraspol. La aceasta categorie de varsta au participat patru echipe. La juniori U15 au fost doar doua formatii in concurs, SS Drasliceni invingand in finala pe Olimp Electromas Tiraspol, cu 28-12.

De subliniat ca la Drasliceni a fost prezenta si echipa de senioare de la USEFS, care le-a invins, in afara concursului insa, pe toate celelalte participante la competitie.

1,813 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response