Sunday 24th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Italianul Giuseppe Vivarini va conduce partida dintre Lupii Bucuresti si Agen

5 decembrie 2012 CHALLENGE CUP

Giuseppe Vivarini.

Sambata 8 decembrie, Lupii Bucuresti vor evolua pentru ultima data pe teren propriu in acest an, adversari fiind francezii de la Agen, in cadrul competitiei AMLIN Challenge Cup.

Partida va fi condusa la centru de arbitrul italian Giuseppe Vivarini. Vivarini s-a nascut pe 22 martie 1979 si este originar din Padova.

In 2011 a participat la Campionatul Mondial rezervat juniorilor, unde in doua randuri a fost arbitrul numarul 4, mai precis cu ocazia partidelor Argentina-Tara Galilor si Africa de Sud-Scotia.

Tot in 2011 si-a facut debutul in partide organizate de FIRA-AER, cu prilejul disputei din Cupa Europeana a Natiunilor, Divizia A2, dintre Belgia si Cehia.

In martie 2012 a oficiat pentru prima data in liga celtica, Rabo Direct Pro 12, conducand partida Newport-Connacht.

Vivarini a condus in acest sezon o partida din cadrul AMLIN Challenge Cup, cea dintre Gernika si Worcester Warriors. In Pro 12 a impartit dreptatea de trei ori, fiind arbitru de centru in disputele Edinburgh-Zebre, Cardiff Blues-Glasgow si Newport-Connacht.

UPDATE: Arbitrii asistenti vor fi Alan Falzone (Italia) si Claudio Passacantando (Italia). Arbitrii nr. 4 si nr. 5 vor fi Vasile Ghioc si Razvan Stefan. 

Foto: www.rabodirectpro12.com

1,452 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response