Saturday 24th August 2019,
Federatia Romana de Rugby

Marius Tincu: Ne asteptam la un razboi

14 decembrie 2012 CHALLENGE CUP

Marius Tincu.

Astazi, de la ora 20.00, Lupii Bucuresti intalnesc echipa franceza Agen pe Stade Armandie, in grupele AMLIN Challenge Cup.

Saptamana trecuta Lupii au invins Agen la Bucuresti, scor 25-22, iar antrenorul pe inaintare al selectionatei, Marius Tincu considera ca “a fost o victorie meritata, cu o prima repriza unde nu am jucat foarte bine, cel putin in aparare, dar am reusit sa terminam la pauza 8-8. A doua repriza a fost mai buna si din punctul de vedere al meciului, s-a schimbat ritmul si am reusit sa marcam eseuri. Singurul dezavantaj este disciplina, unde nu am reusit sa facem niciun progres.”

Chiar daca au castigat primul meci cu francezii de la Agen, Lupii nu lasa garda jos si sunt constienti ca ii asteapta un meci greu.

“Ne asteptam la un razboi. Nu se asteptau sa castigam meciul de la Bucuresti si isi doresc revansa. Sunt constient ca o sa fie un meci foarte greu, trebuie sa tinem cont si de conditiile meteo deloc favorabile, dar sper ca baietii sa inteleaga asta si sa raspunda prezent cel putin la nivelul luptei colective,” a adaugat fostul international.

Momentan, Lupii se claseaza pe locul al doilea in clasamentul grupei a patra, cu doua puncte in fata francezilor de la Agen si la sase puncte distanta de liderul Bath.

1,750 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

  1. admin 14 decembrie 2012 at 16:09

    Meciul nu este difuzat de nicio televiziune fraceza, dar o sa tinem la curent cu scorul partidei pe pagina de facebook a FRR.

Leave A Response