Wednesday 15th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Gloucester a zdrobit-o pe London Irish

17 decembrie 2012 CHALLENGE CUP

AMLIN Challenge Cup.

Rezultate in etapa a patra a AMLIN Challenge Cup:

Grupa 1-a

Mont de Marsan a trecut din nou de Bordeaux, dupa victoria inregistrata saptamana trecuta. Pic si Ryder au marcat cate o incercare pentru “galben-negri” iar Douvesy a punctat dintr-o conversie si doua lovituri de pedeapsa. Punctele lui Bordeaux au fost reusite de Gibouin, marcator al unui eseu, transformat de Sanchez. Romanul Silviu Florea nu a fost retinut in lotul lui Bordeaux pentru acest joc. Mont de Marsan s-au impus cu rezultatul de 18-7.

Glocester au zdrobit-o pe London Irish cu 47-3, in ciuda faptului ca au avut doua cartonase galbene primite de James si Britton. Monahan a fost eroul gazdelor reusind nu mai putin de patru incercari din cele sase, celelate doua fiind semnate de Cook si Robson, incercari care au asigurat si bonusul ofensiv. Punctele de onoare ale lui London Irish le-a reusit Homer dintr-o penalitate.

Clasament:
1.Gloucester-18p
2.London Irish-11p
3.Mont de Marsan-9p
4.Bordeaux-1p

Grupa a 2-a

Gernika a fost din nou performera rundei reusind sa castige din nou in fata lui Rovigo, de aceasta data chiar in Italia. Montauriol cu un eseu, Wilson cu o conversie si Lenarduzzi cu o penaliate au adus zece puncte pentru Rovigo, la care a evoluat si moldoveanul Ciochina. Nu a fost insa sufficient pentru ca bascii au replicat prin doua incercari reusite de Olaeta si Cusack, ultimul mai punctand si din doua penalitati. Rezultatul final a fost Rovigo-Gernika 10-16.

Perpigan au invins pe Worcester Warriors prin avnsul luat inaite de pauza. Catalanii au condus la pauza cu 13-3, Houghton reusind un eseu, Hook conversia acestuia si doua penalitati, in timp ce Goode a marcat pentru englezi. Dupa pauza singurele puncte au fost reusite de Goode, iar partida Perpignan-Worcester s-a incheiat cu rezultatul de 13-6.

Clasament
1.Worcester-15p
2.Perpignan-15p
3.Gernika-8p
4.Rovigo-1p

Grupa a 3-a

London Wasps si Bayonne, dupa egalul inregistrat saptamana trecuta, au avut din nou o disputa echilibrata, in care englezii s-au desprins pe finalul jocului. Daly si Masi au marcat cate o incercare pentru Wasps, restul punctelor fiind aduse de S.Jones din patru penalitati, Robinson dintr-o conversie si o penalitate, respectiv Masi dintr-o lovitura de pedeapsa. Pentru Bayonne, Rokocoko a reusit un eseu, transformat de Potgieter cel care a mai concretizat alte trei penalitati. London Wasps s-au impus cu scorul de 30-16.

Newport Dragons nu au intampinat nicio problema in a se impune in fata italienilor de la Mogliano, pe care i-au invins cu 53-3. Galezii au reusit sa marcheze opt incercari autori fiind Leach, Poole, D.Evans, W.Evans, J.Evans, Price, Dixon si un eseu de penalizare. Punctele de onoare ale lui Mogliano au fost aduse de Endrizzi dintro penalitate.

Clasament:
1.London Wasps-16p
2.Newport-11p
3.Batonne-11p
Mogliano-0p

Grupa a 4-a

In grupa din care fac parte si Lupii Bucuresti, Bath a invis categoric pe Calvisano, reusind sapte incercari chiar pe terenul acestora. H. Agulla a reusit un hat-trick, Taylor, Biggs, J.Cuthbert si McMillan completand lista marcatorilor de eseuri pentru Bath. Punctele de onoare ale italienilor le-a adus Ferraro care a reusit sa culce balonul in terenul de tinta al englezilor. La final, tabela de marcaj a indicat Calvisano-Bath 5-39.

Clasament:
1.Bath-20p
2.Agen-12p
3.Lupii Bucuresti-9p
4.Calvisano-2p

Grupa a 5-a

Strade Francais s-a impus fara probleme in fata liderului din Campionato Eccllenza, I Cavalieri cu rezultatul de 29-6. Francezii au marcat patru incercari si au luat si bonusul ofensiv, marcatori fiind Fainifo, Sinzelle, Guillemain si Garrault, Porical transformand trei dintre acestea si o lovitura de pedeapsa. Cavalieri au reusit prin Ragusi punctele de onoare, acesta concretizand doua penalitati.

Grenoble s-a impus in Anglia, unde a dispus de London Welsh, echipa de la care Paulica Ion a lipsit. Bouchet, Ninard si Taukeiaho au marcat cele trei incercari ale francezilor, doua fiind transformate de Courrent. Pentru London Welsh, Denbee a marcat un eseu transformat de A.Davies care a mai concretizat doua penalitati. Grenoble s-a impus cu rezultatul de 27-13, intr-o partida arbitrata de romano-italianul Marius Mitrea.

Clasament:
1.Stade Francais-19p
2.Grenoble-11p
3.London Welsh-9p
4.I Cavalieri-2p

1,280 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response