Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Florin Tasca, curs pentru integrarea boxului in antrenamentul de rugby

4 ianuarie 2013 E-Antrenor
Florin Tasca.

Florin Tasca.

Preparatorul fizic al FRR, Florin Tasca, a participat in Anglia, la clubul Saracens, la un curs despre integrarea boxului in antrenamentul de rugby.

Cursul a fost organizat si platit de Saracens pentru preparatorii fizici ai clubului, unde romanul efectueaza un stagiu de pregatire de o luna.

“Acest curs este agreat si promovat de catre RFU (Federatia Engleza de Rugby) si ABA (Asocitia Boxului Amator). Cursul s-a desfasurat pe durata unei zile si a avut ca si componenta atat parte teoretica cat si practica. In partea teoretica s-a discutat despre materiale de lucru (sala, teren, saci, manusi, palmele, perne de contact rugby), cat si despre gradul foarte scazut de accidentare pe care il prezinta ca si metoda de antrenament.Pe durata partii practice ne-au fost prezentate exercitii de incalzire cat si exercitii de antrenament, pe care de asemenea le-am lucrat in timpul cursului. In urma acestui curs fiecare preparator fizic a primit un certificat de acreditate cat si un DVD cu continutul cursului (teoretic si practic). Voi pune la dispozitie acest DVD celor interesati, la revenirea in tara”, a declarat Tasca.

3,643 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

8 Comments

 1. bancuri bune 10 martie 2014 at 15:29

  salut Sunt atât de încântat ca am gasit site-ul dvs., chiar daca l-am găsit din eroare, în timp ce eu cautam pe Google pentru altceva, Oricum eu sunt aici, acum și-ar dori doar să spun multe
  mulțumiri pentru un post remarcabil și minunat de interesant blog (Îmi place, de asemenea,
  tema / proiectul),eu nu am timp pentru a merge prin tot saitul,
  dar am marcat-o si l-am inclus, de asemenea, fluxurile RSS, asa ca
  atunci cand am timp, voi fi înapoi pentru a citi mai mult, vă rugăm să o țineti tot asa este
  o munca fantastica.

Leave A Response