Nationala de rugby in 7 s-a reunit in 2013

Nationala de rugby in 7 la antrenament.
Nationala de rugby in 7 la antrenament.

Echipa nationala de rugby in 7 s-a reunit in 2013 si a inceput anul cu o serie de antrenamente.

Antrenorul Bogdan Muntean a declarat ca principalul obiectiv al echipei din acest an este: „Mentinerea in grupa de elita a Grand Prix-ului european. Jucatorii au fost testati in aceasta saptamana, iar lucrurile au decurs foarte bine avand in vedere perioada de tranzitie prin care au trecut. Rezultatele au fost bune si ne dau sperante pentru reusita activitatilor viitoare.”

Lotul se va reuni pentru antrenamente in fiecare marti si miercuri, pana la sfarsitul lunii martie si va cuprinde jucatori din Bucuresti, iar staff-ul tehnic vizeaza deja participarea la cateva turnee pregatitoare.

Pe 8 si 9 iunie, Romania 7’s va participa la Campionatul European de rugby in 7 de la Lyon, urmand ca in luna septembrie sa faca deplasarea in Aglia, pentru acelasi turneu. Ultima etapa a campionatului va avea loc pe 21 si 22 septembrie la Bucuresti.

Romania Sevens: Beldean Alexandru, Ivan Valentin, Conache Tiberiu, Comanescu Alexandru, Barbu Niculae, Antonescu Marius, Gaita Andrei, Bucurescu Andrei, Statulescu Dan, Mamoc Marius, Tanase Silviu, Dumitru Ionut, Patrascu Stefan, Vlasceanu Dragos.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile