Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Inca un succes pentru Oyonnax. Trei victorii romanesti in deplasare.

14 ianuarie 2013 PRO D2
Vali Ursache a fost titular cu Oyonnax.

Vali Ursache a fost titular cu Oyonnax.

In acest week-end s-a disputat prima etapa din 2013 a esalonului secund francez de rugby, Pro D2.

Lyon, cu cei doi jucatori romani pe banca de rezerve, a pierdut deplasarea de la Beziers, cu scorul de 20-16.

Bogdan Balan a fost introdus pe teren la lyonezi in minutul 52, el primind si un cartonas galben in minutul 68. Alexandru Manta nu a fost titularizat pe post de inchizator, purtator al tricoului cu numarul 8 fiind Chabal. Internationalul nostru a aparut pe teren in minutul 77, in pozitia de flanker.

La Rochelle s-a impus cu 25-15 pe terenul celor de la Dax. Petrisor Toderasc a fost prezent in XV-le de baza, pe post de pilier stanga la invingatori, fiind inlocuit la pauza.

Lidera clasamentului, Oyonnax, a mai facut un pas spre Top 14. Echipa lui Vali Ursache s-a impus cu 13-11 in fata celor de la Albi, chiar pe terenul acestora. Internationalul nostru a facut pereche in linia a doua cu cehul Nemecek, amandoi fiind integralisti.

Carcassonne a castigat un meci pe terenul lui Brive, 22-16. Ovidiu Tonita a jucat pe post de numar 8 pe toata durata partidei, in timp ce Andrei Ursache a fost introdus din primul minut pe post de pilier dreapta. Ursache a lasat locul unui coechipier in minutul 50.

Tarbes a fost invinsa cu 25-6 in meciul sustinut in deplasare, contra formatiei Pau. Marius Sirbe a fost titular timp de 80 de minute in linia a doua a echipei vizitatoare.

Alte rezultate din etapa a 17-a a Pro D2:
Massy – Auch 9-9
Aix-en-Provence – Aurillac 24-30
Narbonne – Colomiers 22-19

Clasament Pro D2.

Clasament Pro D2.

1,898 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response