Monday 19th August 2019,
Federatia Romana de Rugby

Laurent Cardona va conduce partida dintre Bath si Lupii Bucuresti

17 ianuarie 2013 CHALLENGE CUP
Laurent Cardona.

Laurent Cardona.

Sambata, 19 ianuarie, Lupii Bucuresti isi incheie aventura in AMLIN Challenge Cup, editia 2012-13, cu o deplasare pe Recreation Ground, unde vor intalni echipa engleza Bath.

Partida va fi condusa de o brigada de arbitri din Franta, buni cunoscatori ai rugby-ului romanesc.

La centru va oficia Laurent Cardona, un cavaler al fluierului nascut pe data de 22 iunie 1977. In cariera sa, Cardona a condus de mai multe ori partide in care romanii au fost combatanti. A fost asistent la partida dintre Romania si Uruguay, partida contand pentru faza recalificarilor la Cupa Mondiala din 2011, incheiata cu succesul Stejarilor rezultat 39-12.

De doua ori s-a aflat la centru in partide ale Lupilor Bucuresti, o data in 2010 la partida Lupii Bucursti-Leeds si anul trecut in victoria obtinuta de baietii nostri in fata italienilor de la Calvisano.

In palmaresul lui Cardona figureaza si finala SuperLigii CEC Bank editia 2011 disputata intre CSM. Stiinta Baia Mare si Steaua Bucuresti.

Arbitri asistenti vor fi Salem Attalah, cel care a condus finala SuperLigii CEC Bank de anul trecut dintre RCM.UV.Timisoara si CSM. Stiinta Baia Mare, respectiv Mourad Zitouni care a fost asistent tot anul trecut, in semifinala dintre CSM. Stiinta Baia Mare si Steaua Bucuresti.

1,391 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response