Friday 27th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Alin Petrache s-a intalnit cu cluburile din Transilvania

25 ianuarie 2013 INTERN
Alin Petrache s-a intalnit cu reprezentantii cluburilor din Transilvania.

Alin Petrache s-a intalnit cu reprezentantii cluburilor din Transilvania.

Dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Judetean in care s-a discutat organizarea partidei Romania-Georgia la Cluj, Alin Petrache a participat la o reuniune a cluburilor din Transilvania.

El le-a prezentat programul sau pentru urmatorii patru ani.

Calificarea la Cupa Mondiala din 2015, modernizarea Stadionului National Arcul de Triumf si construirea unui micro-hotel pentru pregatirea loturilor nationale, restructurarea ligilor inferioare de seniori si a celor de juniori, perfectionarea corpului de tehnicieni romani prin intermediul Departamentului Tehnic National, promovarea continua a rugbyului si realizarea obiectivelor din planul de dezvoltare semnat impreuna cu INTERNATIONAL RUGBY BOARD care are ca scop final marirea numarului de practicanti sunt principalele obiective ale actualului presedinte al FRR pentru urmatorii patru ani.

“A fost o discutie importanta pentru mine. Le-am prezentat cluburilor din Transilvania proiectele mele, i-am ascultat si voi prelua cele mai bune idei ale cluburilor in programul meu. Varianta finala a acestuia va fi prezentata la sedinta Adunarii Generale. Ma bucur ca toti au inteles ca numai printr-un parteneriat intre FRR si cluburi putem creste. E normal sa avem astfel de dezbateri, iar cele mai bune idei sa le punem in practica. Voi mai avea astfel de intalniri si in perioada urmatoare”, a precizat Alin Petrache.

 

1,378 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response