Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ursache si-a prelungit contractul cu Oyonnax

27 ianuarie 2013 PRO D2
Vali Ursache.

Vali Ursache.

Oyonnax a castigat meciul din etapa a XIX-a a Pro D2, al doilea esalon francez de rugby. Echipa la care evolueaza internationalul roman Valentin Ursache a castigat cu scorul de 22-10 chiar impotriva fostei echipe a lui Ursache, Aix-en-Provence.

La linia a doua, cu numarul 5 pe spate, Vali Ursache a jucat pe intreaga durata a partidei, evolutia sa fiind, ca de obicei, foarte apreciata de specialisti.

Oyonnax a ajuns la al treisprezecelea succes consecutiv, egaland astfel performanta celor de la Auch, care in sezonul 2006-2007 au avut o serie de 13 victorii la rand. La finele anului, Auch a promovat in Top 14.

Oyonnax nu a evoluat pana acum niciodata in primul esalon valoric, insa are sansa deosebita de a ajunge in elita. Oyonnax are 19 puncte avans fata de urmatoarele doua clasate, La Rochelle si Pau, cu 11 runde inainte de incheierea sezonului regulat. Echipa de pe primul loc in Pro D2 promoveaza direct in Top 14.

Saptamana trecuta, Valentin Ursache a decis sa isi prelungeasca intelegerea cu Oyonnax pentru inca doua sezoane. El a venit la echipa in toamna acestui an, iar contractul initial se intindea pe durata unui singur an.

1,300 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response