Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Brigada de arbitri din Anglia pentru partida Romania-Rusia

5 februarie 2013 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR
Luke Pearce.

Luke Pearce.

Sambata, 9 februarie, Stejarii vor disputa pe Stadionul National Arcul de Triumf cea de-a doua partida din cadrul Cupei Europene a Natiunilor impotriva Rusiei.

Pentru aceasta disputa a fost desemnata sa oficieze o brigada de arbitri din Anglia.

La centru va fi Luke Pearce, un arbitru tanar de doar 23 de ani, dar de mare perspectiva, fiind unul dintre cei mai apreciati cavaleri ai fluierului din Anglia.

La 21 de ani, Pearce conducea deja partide in Championship, liga secunda engleza, fiind cel mai tanar arbitru la acest nivel.

In 2009 a avut parte de o experienta inedita si anume a condus la centru finala pentru locul trei a campionatului Rusiei dintre Krasny Yar si Slava Moscova, o partida ce a avut loc in Siberia.

Pearce a urcat repede treptele afirmarii, in decurs de doar 12 luni intrand in randul arbitrilor de elita ai RFU si astfel, in 2011, si-a facut debutul in Aviva Premiership.

La nivel international a condus o partida de Six Nations U20 in 2011, intre Franta si Scotia, iar in acest sezon a fost numit in randul arbitrilor care oficiaza in celebrul HSBC Sevens Wold Series.

Luke Pearce are la activ sase partide in AMLIN Challenge Cup.

In ceea ce ne priveste, a condus intalnirea dintre Stade Francais-Lupii Bucuresti, scor 49-3, din 2011 in cadrul AMLIN Challenge Cup.

Asistentii lui Luke Pearce vor fi compatriotii sai Thomas Davis si Paul Dix.

Foto: www.rfu.com

1,825 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response